Заварний крем по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Даний крем виходить дуже смачним і ніжним. Готується досить просто. Використовувати його можна для змащення коржів торта "наполеон" .
Для приготування цієї крему використовуйте магазинне або домашнє молоко. Щоб крем вийшов більш ніжним на смак, додайте в нього вершкове масло, яке попередньо збийте міксером.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Влийте молоко в ківш.
Вбийте яйце.
Додайте цукор.
Додайте борошно.
Все добре перемішайте.
Заваріть крем до густого стану на помірному вогні.
Міксером в мисці збийте вершкове масло.
Додайте поступово до нього остиглий крем. Міксером постійно збивайте крем.
Коли крем стане однорідним і гладким по консистенції вимкніть міксер.
Ось такий крем вийшов!