Рецепт Заварний крем по ГОСТу фото

Заварний крем по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти

Даний крем виходить дуже смачним і ніжним. Готується досить просто. Використовувати його можна для змащення коржів торта "наполеон" .

Для приготування цієї крему використовуйте магазинне або домашнє молоко. Щоб крем вийшов більш ніжним на смак, додайте в нього вершкове масло, яке попередньо збийте міксером.

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
заварний крем по ГОСТу - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 2
Влийте молоко в ківш.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 3
Вбийте яйце.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 4
Додайте цукор.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 5
Додайте борошно.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 6
Все добре перемішайте.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 7
Заваріть крем до густого стану на помірному вогні.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 8
Міксером в мисці збийте вершкове масло.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 9
Додайте поступово до нього остиглий крем. Міксером постійно збивайте крем.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 10
Коли крем стане однорідним і гладким по консистенції вимкніть міксер.
заварний крем по ГОСТу - фото крок 11
Ось такий крем вийшов!

Схожі рецепти