Заварний крем по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Даний крем виходить дуже смачним і ніжним. Готується досить просто. Використовувати його можна для змащення коржів торта "наполеон" .
Для приготування цієї крему використовуйте магазинне або домашнє молоко. Щоб крем вийшов більш ніжним на смак, додайте в нього вершкове масло, яке попередньо збийте міксером.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Влийте молоко в ківш.

Вбийте яйце.

Додайте цукор.

Додайте борошно.

Все добре перемішайте.

Заваріть крем до густого стану на помірному вогні.

Міксером в мисці збийте вершкове масло.

Додайте поступово до нього остиглий крем. Міксером постійно збивайте крем.

Коли крем стане однорідним і гладким по консистенції вимкніть міксер.

Ось такий крем вийшов!