Заварне тісто для еклерів
(покроковий рецепт з фото)
Улюблені ласощі дитинства - еклери. Їх можна запросто приготувати своїми руками в домашніх умовах. Складного немає абсолютно нічого, просто дотримуйтесь рецептом, як приготувати заварне тісто для еклерів.
Чудові еклери своїми руками готуються нескладно, а уплітаються за обидві щоки в будь-якій обстановці, будь то галаслива компанія, гості, присутні з особливої нагоди чи сімейні посиденьки за чашкою чаю. Смачного!
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 240 грам
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 60 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Шоколадна глазур - За смаком
- Кокосова стружка - За смаком
Доведіть до кипіння воду з третиною вершкового масла.
Потім додайте борошно і швидко розмішайте за допомогою ложки. Порціями додайте збиті яйця, при цьому збиваючи саме тісто.
В допомогою кондитерського мішка викладіть тісто на деко і випікання протягом 20 хвилин при 200 градусах.
З'єднайте сир, масло, що залишилося, цукор і збийте все до однорідної маси. Наповніть вийшов кремом кондитерський мішок з тонкою гострої насадкою. Готові тістечка проколіть кінчиком насадки і наповніть кремом з двох сторін. Верх тістечка прикрасьте шоколадною глазур'ю, кокосовою стружкою - і подайте на стіл.