Рецепт Заварне тісто для еклерів фото

Заварне тісто для еклерів
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, Заварне тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Еклери

Улюблені ласощі дитинства - еклери. Їх можна запросто приготувати своїми руками в домашніх умовах. Складного немає абсолютно нічого, просто дотримуйтесь рецептом, як приготувати заварне тісто для еклерів.

Чудові еклери своїми руками готуються нескладно, а уплітаються за обидві щоки в будь-якій обстановці, будь то галаслива компанія, гості, присутні з особливої ​​нагоди чи сімейні посиденьки за чашкою чаю. Смачного!

  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 240 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 60 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Шоколадна глазур - За смаком
  • Кокосова стружка - За смаком
заварне тісто для еклерів - фото крок 1
Доведіть до кипіння воду з третиною вершкового масла.
заварне тісто для еклерів - фото крок 2
Потім додайте борошно і швидко розмішайте за допомогою ложки. Порціями додайте збиті яйця, при цьому збиваючи саме тісто.
заварне тісто для еклерів - фото крок 3
В допомогою кондитерського мішка викладіть тісто на деко і випікання протягом 20 хвилин при 200 градусах.
заварне тісто для еклерів - фото крок 4
З'єднайте сир, масло, що залишилося, цукор і збийте все до однорідної маси. Наповніть вийшов кремом кондитерський мішок з тонкою гострої насадкою. Готові тістечка проколіть кінчиком насадки і наповніть кремом з двох сторін. Верх тістечка прикрасьте шоколадною глазур'ю, кокосовою стружкою - і подайте на стіл.

Схожі рецепти