Рецепт Тісто для еклерів фото

Тісто для еклерів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Еклери

Прекрасне заварне тісто для еклерів, власне полегшить вам сам процес випічки. З цим еластичним тестом легко і приємно працювати. Тісто для еклерів досить довго зберігається в холодильнику.

Хочу з вами поділиться способом приготування тіста для еклерів в домашніх умовах. Все що вам знадобиться для приготування: мука, яйця, вода, масло вершкове та сіль. Тісто має вийде правильної консистенції. Якщо ви струсоне лопатку з тестом, воно впаде цілим шматком в миску - значить у вас все відмінно вийшло. Удачі в приготуванні!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 200 грам
тісто для еклерів - фото крок 1
Кладемо в каструлю 100г масла і дрібку солі, вливаємо 250мл води.
тісто для еклерів - фото крок 2
Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. Потім всипаємо 200г борошна.
тісто для еклерів - фото крок 3
Тримаємо каструльку на вогні, поки не завариться борошно. Ретельно розмішуємо тісто до однорідної консистенції.
тісто для еклерів - фото крок 4
Знімаємо каструлю з вогню.
тісто для еклерів - фото крок 5
Дайте тесту трохи охолонути і додайте 4 яйця. Перемішайте.
тісто для еклерів - фото крок 6
На початку тісто буде грудочками.
тісто для еклерів - фото крок 7
Потім, при постійному перемішуванні, стане однорідною масою.
тісто для еклерів - фото крок 8
Готове тісто перекладаємо в пакетик. Зберігати в холодильнику.

Схожі рецепти