Заварне сирне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Заварне сирне тісто - це ідеальна основа для смачної домашньої випічки. З нього можна приготувати все, що душа забажає. Як правило, заварне тісто готують для випічки святкових солодощів.
Приготуємо заварне сирне тісто в домашніх умовах. Нічого складного в процесі приготування такого тесту немає, головне уважно слідувати інструкціям, робити все поступово і якісно. Найскладніше - це вмішати яйця в тісто, щоб воно вийшло однорідним і еластичним. Хай щастить!
- Вода - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
У сотейник вливаємо холодну воду. На повільному вогні кип'ятимо воду, попутно додаючи шматочки вершкового масла і дрібку солі.
Знімаємо масу з вогню, додаємо борошно. Перемішуємо.
Додаємо в тісто цукор.
Ретельно перемішуємо і залишаємо тісто на 5 хвилин.
У майже остигле тісто вбиваємо яйце.
Перемішуйте до однорідності.
Вбийте друге яйце.
Перемішуємо тісто до однорідної густої маси.
Готово! Тепер можна творити найсміливіші кулінарні шедеври.