Заправний суп
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати заправний суп зовсім правдиво. З таким завданням впорається будь-яка господиня. У кожному будинку є свій улюблений вид супу, а я хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати заправний суп.
Заправний суп - це дуже смачно і поживно. Пропоную вам рецепт заправного супу з часниковими галушками. Він дуже ситний і ароматний, сподобається багатьом, особливо любителям часникового аромату. Рецепт можна трохи змінювати, додавати в галушки трохи гострого перцю для тих, хто любить гостріше. Подавати до столу такий суп мені дуже подобається зі сметаною.
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон м'ясний - 2, 5 L
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - 2-3 чайних ложок
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 10 грам
- Яйця - 2 штуки (для галушок.)
- Зелень - 1 пучок (для галушок.)
- Часник - 2 зубчики (для галушок.)
- Борошно пшеничне - За смаком (для галушок.)
- Сіль - 1 щіпка (для галушок.)
1
Закип'ятіть бульйон. Картопля очистіть, наріжте кубиками і киньте в киплячу воду.
2
Варіть 20 хвилин.
3
Часник подрібніть. Поріжте зелень для галушок. Просійте борошно.
4
У миску розбийте 2 яйця, додайте зелень, часник, сіль. Перемішайте.
5
Додавайте потроху борошно і замісіть досить туге тісто.
6
Цибуля поріжте кубиками, а моркву натріть на терку.
7
Тісто розкачати в невеликі валики і сформуйте галушки.
8
Цибулю і моркву обсмажте на олії в сковороді.
9
Коли картопля буде готовий, додайте галушки в каструлю.
10
Через 2-3 хвилини, коли галушки спливуть, додайте зажарку.
11
Додайте зелень. Смачного!