Заправка до салату
(покроковий рецепт з фото)
Є багато різних заправок для салатів. Деякі готуються спеціально під конкретну страву. Я ж користуюся універсальної заправкою, яка підходить практично під всі салати. Ловіть рецепт!
Заправка для салату готова. Вона відмінно підійде як до овочевих, так і до фруктових салатів. Як варіант можна жовток замінити чайною ложкою гірчиці. Експериментуйте! Смачного!
- Жовток вареного яйця - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Крем 20% - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
Приготуйте всі необхідні продукти для приготування заправки.
Зваріть яйце, вийміть з нього жовток.
Жовток протріть через сито.
Додайте до протертого жовтка рослинне масло і ретельно розмішайте.
Видавіть сік з лимона так, щоб вийшло 2 столових ложки.
Додайте в суміш лимонний сік, сметану, сіль, перець і цукор.
Заправку для салату ретельно перемішайте.