Заправка до салату 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Є багато різних заправок для салатів. Деякі готуються спеціально під конкретну страву. Я ж користуюся універсальної заправкою, яка підходить практично під всі салати. Ловіть рецепт!
Заправка для салату готова. Вона відмінно підійде як до овочевих, так і до фруктових салатів. Як варіант можна жовток замінити чайною ложкою гірчиці. Експериментуйте! Смачного! 
- Жовток вареного яйця - 1 штука
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сік лимона - 2 Ст. Ложки
 - Крем 20% - 100 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Цукор - 1 щіпка
 

Приготуйте всі необхідні продукти для приготування заправки.

Зваріть яйце, вийміть з нього жовток.

Жовток протріть через сито.

Додайте до протертого жовтка рослинне масло і ретельно розмішайте.

Видавіть сік з лимона так, щоб вийшло 2 столових ложки.

Додайте в суміш лимонний сік, сметану, сіль, перець і цукор.

Заправку для салату ретельно перемішайте.