Запіканка з лососем
(покроковий рецепт з фото)
У мене є особлива любов до червоній рибі. Тим більше, що вона дуже корисна. Містить в собі омега-3 жирні кислоти, яких так не вистачає нашому організму. Обов'язково вкажіть її в ваш раціон!
Найкраще головний інгредієнт поєднується з овочами і вершкової заправкою, тому і народився такий рецепт. Ознайомтеся з тим, як приготувати запіканку з лососем. Зробити її дуже просто. Вам тільки знадобиться все нарізати і залити, а далі справа за духовкою. Красиве блюдо може бути подано і на свято.
- Яйце - 6 штук
- Молоко - 100 мілілітрів
- Cukini - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Солодкий перець - 1 штука (зелений)
- Шпинат - 100 грам
- Фета - 50 грам
- Лосось - 50 грам (копчений)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Для початку зробіть заливку. Збийте разом молоко з яйцями, сіллю і перцем.
Наріжте кубиками або середніми шматочками всі інші інгредієнти. Перемішайте їх з заправкою.
Перекладіть інгредієнти в форму для випічки. Духовку розігрійте до 180 градусів.
Запіканку готуйте в духовці протягом 25 хвилин. Все готово! Смачного!