Запіканка з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запіканки з беконом. Так як в даному рецепті використовується вже готове листкове тісто, то страва готується дуже швидко. Всі інгредієнти дуже добре поєднуються між собою.
Кількість порцій: 6
- Зелень - 1 За смаком
- Листкове тісто - 250 грам
- Сир - 50 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 2 часточки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Базилік - 1 щіпка
- Помідори - 4 штуки
- Бекон - 300 грам
- Перець і сіль - 1 За смаком
1. В першу чергу розморожуємо листкове, вже готове тісто. Змащуємо маслом деко (бажано глибокий) і розгортаємо на ньому тісто.
2. Тепер приготуємо соус. Подрібнюємо часник і змішуємо його зі сметаною, додаємо трохи перцю, сіль і базилік. Сумішшю, яка вийшла, змащуємо тісто. Нарізаємо шматочками бекон і викладаємо його на соус.
3. Промиваємо помідори, нарізаємо їх кружечками і викладаємо на бекон зверху.
4. Готуємо суфле: на дрібну тертку натираємо твердий сир, razbivaem йому яйця, додаємо трохи вершків, поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
5. Запіканку заливаємо отриманою сумішшю.
6. Розігріваємо духову шафу і відправляємо в нього нашу запіканку. Випікаємо приблизно хвилин двадцять п'ять-тридцять. Суфле повинно «схопитися».