Рецепт Запіканка з беконом фото

Запіканка з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Листкове тісто, Бекон
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Запіканка

Рецепт приготування запіканки з беконом. Так як в даному рецепті використовується вже готове листкове тісто, то страва готується дуже швидко. Всі інгредієнти дуже добре поєднуються між собою.

Кількість порцій: 6
  • Зелень - 1 За смаком
  • Листкове тісто - 250 грам
  • Сир - 50 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 2 часточки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Базилік - 1 щіпка
  • Помідори - 4 штуки
  • Бекон - 300 грам
  • Перець і сіль - 1 За смаком
запіканка з беконом - фото крок 1
1. В першу чергу розморожуємо листкове, вже готове тісто. Змащуємо маслом деко (бажано глибокий) і розгортаємо на ньому тісто.
запіканка з беконом - фото крок 2
2. Тепер приготуємо соус. Подрібнюємо часник і змішуємо його зі сметаною, додаємо трохи перцю, сіль і базилік. Сумішшю, яка вийшла, змащуємо тісто. Нарізаємо шматочками бекон і викладаємо його на соус.
запіканка з беконом - фото крок 3
3. Промиваємо помідори, нарізаємо їх кружечками і викладаємо на бекон зверху.
запіканка з беконом - фото крок 4
4. Готуємо суфле: на дрібну тертку натираємо твердий сир, razbivaem йому яйця, додаємо трохи вершків, поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
запіканка з беконом - фото крок 5
5. Запіканку заливаємо отриманою сумішшю.
запіканка з беконом - фото крок 6
6. Розігріваємо духову шафу і відправляємо в нього нашу запіканку. Випікаємо приблизно хвилин двадцять п'ять-тридцять. Суфле повинно «схопитися».

Схожі рецепти