Картопляна запіканка з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сир з беконом - поєднання, яке завоювало серця багатьох людей. Його додають всюди, де можна: в піцу, пироги, салати, супи і т. d. Давайте спробуємо ще один варіант. Знайомий смак в новому вигляді.
Прочитайте про те, як приготувати картопляну запіканку з беконом і сиром. Її можна робити різними способами, але цей варіант - найніжніший і повітряний. Для початку зробимо пюре, а потім вже займемося самим гарячим блюдом. Також додамо м'який соус. Порцій вистачить на всю сім'ю і навіть трохи залишиться. Буде смачно!
- Крем - 130 грам
- Картопля - 8 штук
- Твердий сир - 300 грам
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 8 скибочок
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Зелена цибуля сухий - 1 Ст. Ложка
1. Добре промитий картопля в мундирі викладіть на деко і відправте його в духовку на 60 хвилин при 200 градусах.
2. Потім картопля остудіть, очистіть і перетворите в пюре.
3. Далі до пюре додайте половину обсмаженого бекону шматочками, сметану, сіль, олія, цибуля і перець. Все перемішайте.
4. Також натріть половину сиру. Ще раз перемішайте.
5. Після цього викладіть картопляну масу в форму для випічки. Зверху натріть залишився сир і розкладіть шматочки бекону.
6. Готуйте запіканку в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!