Запечені устриці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є устриці, приготуйте з них чудовий і запам'ятовується вечерю. Готується дане блюдо дуже просто, легко і швидко. Важливий плюс - всі інгредієнти коштують не дуже дорого.
Перед вами - класичний рецепт приготування запечених устриць. Підготовлені устриці наповнюємо начинкою. Начинка готується, шляхом подрібнення в блендері: сиру, масла, часнику, кропу і солі. Блюдо запікається в духовці 15 хвилин. От і все, хай щастить!
- Устриці - 1 кілограм
- Сир твердий - 50 грам
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 За смаком
Устриці розморожуємо і промиваємо водою.
Сир, кріп, вершкове масло, часник і сіль перетворюємо в однорідну густу масу, за допомогою блендера.
Отриманою сумішшю змащуємо устриці.
Випікаємо блюдо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!