Рецепт Баклажани, запечені з помідорами і грибами фото

Баклажани, запечені з помідорами і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Баклажан, Гриби, Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Хочу запропонувати вам відмінний вид закуски або другої страви. Я просто приготувала його на сніданок. Подала до столу, але чоловік вирішив зробити з цієї страви бутерброд. На шматок хліба виклав - і з'їв.

Мої домашні придумали новий спосіб подачі цієї страви. На шматочок чорного хліба кладете два шматочки варено-копченої ковбаси. Зверху на ковбасу два таких кружечка баклажана - і споживаємо цей безцінний продукт. Дуже смачно. Спробуйте.

  • Баклажан - 3 штуки
  • Помідор - 5 штук
  • Сметана або майонез - За смаком
  • Печериці - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 1
Баклажани потрібно нарізати кружечками. Додати сіль, і дайте полежати на столі 20 хвилин.
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 2
Деко застеліть фольгою. Викладіть баклажани в один шар.
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 3
На кожне коло баклажана викладіть нарізані печериці.
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 4
Щоб гриби краще лежали, я злегка змастила кожен кружечок баклажана майонезом (можна використовувати сметану). На кожен гриб викладіть по шматочку помідора.
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 5
Натріть на тертці твердий сир. Посипте їм баклажани.
баклажани, запечені з помідорами і грибами - фото крок 6
Запікайте баклажани в духовці близько 20 хвилин. Подайте до столу злегка остиглими.

Схожі рецепти