Рецепт Запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею фото

Запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування пирога з червоним вином, какао, корицею і кремом із сиру маскарпоне, вершків, цукру і ванільного екстракту.

Опис приготування:

Запечені баклажани - це смачна і швидка закуска. При її приготуванні ви можете замінити рикотту сиром Фета, каперси - маслинами або оливками, а м'яту - петрушкою. Щоб позбутися від різкого смаку ріпчастої цибулі, залийте його червоним винним оцтом і дайте постояти протягом 10 хвилин перед додаванням в начинку.

  • Оливкового масла - 1-2 Ст. Ложок (плюс 4 чайні ложки )
  • Баклажан - 650 грам (близько 2 середніх)
  • Рикотта - 60 грам(1/2 чашки)
  • Каперсів - 2 Ст. Ложки
  • Середніх помідор - 3 штуки(1 1/2 склянки)
  • Свіжі м'яти - 3 Ст. Ложки
  • Червоного винного оцту - 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - За смаком
запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 220 градусів. Нарізати баклажани на скибочки розміром близько 2-2, 5 см. Добре змастити велике деко оливковою олією, приблизно 1-2 столовими ложками. Викласти баклажани на деко в один шар. Посипати сіллю і меленим чорним перцем. Випікати в духовці протягом 15-20 хвилин.
запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею - фото крок 2
2. Нижня поверхня Баклажанповинна бути темною і обвугленою. Якщо це не так, готуйте їх трохи довше. Посипати баклажани додаткової сіллю і перцем і повернути в духовку, запікати ще від 10 до 12 хвилин. Ви також можете змастити скибочки баклажанів олією і обсмажити їх на грилі, поки вони злегка не обвугляться, і не стануть м'якими, приклад 5 до 7 хвилин з кожного боку. Між іншим, змішати нарізану Рікотта, каперсами, подрібнену цибулю, помідори, подрібнену м'яту, червоний винний оцет і залишилися 4 чайні ложки оливкової олії в невеликій мисці. Приправити м'ясо за смаком. Рікотта сама по собі дуже солона, тому додаткова сіль звичайно не потрібно (чи не найбільше щіпки). Додати більше оцту за бажанням. Додати мелений чорний перець за смаком.
запечені баклажани з рікоттою, помідорами і цибулею - фото крок 3
3. Викласти баклажани на Блюда. Ложкою викласти начинку на кожну скибочку. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти