Рецепт Запечені персики фото

Запечені персики
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Персики фаршировані і запечені в духовці - це типове солодка страва італійського регіону П'ємонт. Насолоджуйтеся цим захопливим ароматом, благо інгредієнти для приготування вельми доступні!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування запечених персиків. Цей рецепт можна назвати вишуканим, однак готується все з простих продуктів харчування. Десертик ідеально підійде на літні посиденьки з друзями або родиною. Знаю, що подібні запечені персики дуже популярні в Італії - наївшись свіжих, мабуть, італійці починають експериментувати. І дуже вдало

  • Персики - 4 штуки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 8 чайних ложок
  • Ванільне морозиво - 200 грам
запечені персики - фото крок 1
Нарізати персики, як на фото. Покласти їх в посуд для запікання і додати 8 крапель олії і 8 чайних ложок меду.
запечені персики - фото крок 2
Поставте персики в духовку при температурі 180 градусів. Запікаємо протягом 20 хвилин.

Схожі рецепти