Запечені персики
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Персики фаршировані і запечені в духовці - це типове солодка страва італійського регіону П'ємонт. Насолоджуйтеся цим захопливим ароматом, благо інгредієнти для приготування вельми доступні!
Опис приготування:
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування запечених персиків. Цей рецепт можна назвати вишуканим, однак готується все з простих продуктів харчування. Десертик ідеально підійде на літні посиденьки з друзями або родиною. Знаю, що подібні запечені персики дуже популярні в Італії - наївшись свіжих, мабуть, італійці починають експериментувати. І дуже вдало
- Персики - 4 штуки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Мед - 8 чайних ложок
- Ванільне морозиво - 200 грам
Нарізати персики, як на фото. Покласти їх в посуд для запікання і додати 8 крапель олії і 8 чайних ложок меду.
Поставте персики в духовку при температурі 180 градусів. Запікаємо протягом 20 хвилин.