Запечені персики
(покроковий рецепт з фото)
Персики фаршировані і запечені в духовці - це типове солодка страва італійського регіону П'ємонт. Насолоджуйтеся цим захопливим ароматом, благо інгредієнти для приготування вельми доступні!
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування запечених персиків. Цей рецепт можна назвати вишуканим, однак готується все з простих продуктів харчування. Десертик ідеально підійде на літні посиденьки з друзями або родиною. Знаю, що подібні запечені персики дуже популярні в Італії - наївшись свіжих, мабуть, італійці починають експериментувати. І дуже вдало
- Персики - 4 штуки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Мед - 8 чайних ложок
- Ванільне морозиво - 200 грам
Нарізати персики, як на фото. Покласти їх в посуд для запікання і додати 8 крапель олії і 8 чайних ложок меду.
Поставте персики в духовку при температурі 180 градусів. Запікаємо протягом 20 хвилин.