Рецепт Персики, запечені з шоколадом і імбиром фото

Персики, запечені з шоколадом і імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Персик, Шоколад, Імбир
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Рецепт приготування смачного десерту з персиків.

Кількість порцій: 6
  • Персиків - 6 штук
  • Здобного печива - 6 штук
  • Темного шоколаду - 150 грам
  • Свіжого кореня імбиру - 1 штука(1, 5см)
  • Свіжий жовток - 1 штука
  • desertnogo вина - 2 Ст. Ложки
  • Абрикосового або персикового соку - 150 мілілітрів
  • Розтопленого вершкового масла - 50 грам
персики, запечені з шоколадом і імбиром - фото крок 1
Персики вимити, розрізати навпіл,
Видалити кісточки.
персики, запечені з шоколадом і імбиром - фото крок 2
Печиво розмолоти в крихту. Шоколад
І імбир натерти на тертці. Змішати
Печиво з шоколадом, імбиром,
Жовтком і вином.
персики, запечені з шоколадом і імбиром - фото крок 3
Персики покласти в форму зрізом
Вгору. Викласти зверху вийшла
Суміш, полити розтопленим маслом.
Влити в форму сік і поставити в розігріту
До 160 З духовку на 20 хв.
Перекласти персики на блюдо, полити
Соком з форми. Подавати теплими.

Схожі рецепти