Персики, запечені з шоколадом і імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного десерту з персиків.
Кількість порцій: 6
- Персиків - 6 штук
- Здобного печива - 6 штук
- Темного шоколаду - 150 грам
- Свіжого кореня імбиру - 1 штука(1, 5см)
- Свіжий жовток - 1 штука
- desertnogo вина - 2 Ст. Ложки
- Абрикосового або персикового соку - 150 мілілітрів
- Розтопленого вершкового масла - 50 грам
Персики вимити, розрізати навпіл,
Видалити кісточки.
Видалити кісточки.
Печиво розмолоти в крихту. Шоколад
І імбир натерти на тертці. Змішати
Печиво з шоколадом, імбиром,
Жовтком і вином.
І імбир натерти на тертці. Змішати
Печиво з шоколадом, імбиром,
Жовтком і вином.
Персики покласти в форму зрізом
Вгору. Викласти зверху вийшла
Суміш, полити розтопленим маслом.
Влити в форму сік і поставити в розігріту
До 160 З духовку на 20 хв.
Перекласти персики на блюдо, полити
Соком з форми. Подавати теплими.
Вгору. Викласти зверху вийшла
Суміш, полити розтопленим маслом.
Влити в форму сік і поставити в розігріту
До 160 З духовку на 20 хв.
Перекласти персики на блюдо, полити
Соком з форми. Подавати теплими.