Рецепт Консервовані персики фото

Консервовані персики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Персик
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Консервовані персики - фантастичний десерт. Вміст великий банки взимку зникає в одну мить! Тому закочуйте побільше! До речі, ви отримаєте не тільки персики, але і дуже смачний компот.

Опис приготування:

У рецепті вказані інгредієнти з розрахунку на одну трилітрову банку. Персики беріть щільні, середньої величини. У банку в середньому міститься 18 персиків.

Як приготувати консервовані персики?

1. Персики ретельно вимийте. Можна шкірку і зняти, але необов'язково. Якщо ви вирішили, що без шкірки буде краще, то опустіть персики в окріп і шкірка зійде легше. Персики ми буде консервувати цілком. Але, по бажанню, можна закатати і половинки. В такому випадку розріжте їх навпіл і виберіть кісточки.

2. В простерилізовані сухі банки складіть персики. Залийте окропом і укутайте на 15-20 хвилин. Потім воду злийте назад в каструлю.

3. Злиту воду поставте на вогонь. Її треба довести до кипіння. А в цей час в банки засипте цукор.

4. Коли вода закипить, заливайте персики з цукром і закочуйте стерильними кришками. Укутайте банки з персиками на два дні, а потім приберіть в темне місце.

Консервовані персики готові! Тепер ви знаєте, як консервувати персики правильно Приємного апетиту!

Хто скористався рецептом - пишіть в коментарях, що вийшло!

  • Персики - 1, 5 кілограма
  • Цукор - 450 грам
  • Вода - 2-2, 5 L
У рецепті вказані інгредієнти з розрахунку на одну трилітрову банку. Персики беріть щільні, середньої величини. У банку в середньому міститься 18 персиків.

Як приготувати консервовані персики?

1. Персики ретельно вимийте. Можна шкірку і зняти, але необов'язково. Якщо ви вирішили, що без шкірки буде краще, то опустіть персики в окріп і шкірка зійде легше. Персики ми буде консервувати цілком. Але, по бажанню, можна закатати і половинки. В такому випадку розріжте їх навпіл і виберіть кісточки.

2. В простерилізовані сухі банки складіть персики. Залийте окропом і укутайте на 15-20 хвилин. Потім воду злийте назад в каструлю.

3. Злиту воду поставте на вогонь. Її треба довести до кипіння. А в цей час в банки засипте цукор.

4. Коли вода закипить, заливайте персики з цукром і закочуйте стерильними кришками. Укутайте банки з персиками на два дні, а потім приберіть в темне місце.

Консервовані персики готові! Тепер ви знаєте, як консервувати персики правильно Приємного апетиту!

Хто скористався рецептом - пишіть в коментарях, що вийшло!

Схожі рецепти