Печиво «персики»
(покроковий рецепт з фото)
Знайоме ласощі з дитинства, яке легко приготувати в домашніх умовах - печиво "персики" . З мінімальної кількості продуктів ви можете зробити чудовий десерт навіть на святковий стіл.
Ніжне і дуже смачне печиво "персики" за класичним рецептом. Часу на весь процес йде близько 2 годин. Заздалегідь приготуйте згущене молоко (відваріть його до готовності).
- Яйця - 2 штуки
- Олія - 150 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 склянки
- Згущене молоко (варене) - 1 штука
- Ванільний цукор - За смаком
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 350-400 грам (дивіться по консистенції)
1. Поки будемо готувати тісто, потрібно зварити згущене молоко.
2. Збиваємо цукор з яйцями за допомогою міксера.
3. Потім додаємо соду, розтоплене вершкове масло, ванільний цукор, сметану і соду.
4. Замішуємо тісто і даємо йому трохи постояти.
5. Розкачуємо довгу смугу з тіста і нарізаємо на рівнозначне кількість частин.
6. Скачує кожну частину в гурток і розрізаємо на половинки. Кожну половинку відправляємо на деко. Випікаємо при температурі 170 градусів 15-17 хвилин.
7. Дістаємо з духовки і даємо охолонути заготівлях. Потім за допомогою чайної ложки дістаємо серцевину, звільнивши, таким чином, її для начинки.
8. Змішуємо серцевину заготовок зі згущеним молоком і кладемо в середину горішок (на ваш смак). З'єднуємо половинки.
9. Беремо моркву і буряк, натираємо на крупній тертці, після чого видавлюємо отриманий сік на блюдце через марлю.
10. Занурюємо кожне печиво в сік: з одного боку в морквяний сік, а іншу половинку опускаємо стороною в буряк.
11. Після цього - відразу маку печиво в цукор.
12. Ось таке виходить у нас печиво "персики" в домашніх умовах. Дайте йому трохи постояти і подавайте до столу.