Рецепт Печиво «персики» фото

Печиво «персики»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Печиво

Знайоме ласощі з дитинства, яке легко приготувати в домашніх умовах - печиво "персики" . З мінімальної кількості продуктів ви можете зробити чудовий десерт навіть на святковий стіл.

Ніжне і дуже смачне печиво "персики" за класичним рецептом. Часу на весь процес йде близько 2 годин. Заздалегідь приготуйте згущене молоко (відваріть його до готовності).

  • Яйця - 2 штуки
  • Олія - 150 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 склянки
  • Згущене молоко (варене) - 1 штука
  • Ванільний цукор - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 350-400 грам (дивіться по консистенції)
печиво
1. Поки будемо готувати тісто, потрібно зварити згущене молоко.
печиво
2. Збиваємо цукор з яйцями за допомогою міксера.
печиво
3. Потім додаємо соду, розтоплене вершкове масло, ванільний цукор, сметану і соду.
печиво
4. Замішуємо тісто і даємо йому трохи постояти.
печиво
5. Розкачуємо довгу смугу з тіста і нарізаємо на рівнозначне кількість частин.
печиво
6. Скачує кожну частину в гурток і розрізаємо на половинки. Кожну половинку відправляємо на деко. Випікаємо при температурі 170 градусів 15-17 хвилин.
печиво
7. Дістаємо з духовки і даємо охолонути заготівлях. Потім за допомогою чайної ложки дістаємо серцевину, звільнивши, таким чином, її для начинки.
печиво
8. Змішуємо серцевину заготовок зі згущеним молоком і кладемо в середину горішок (на ваш смак). З'єднуємо половинки.
печиво
9. Беремо моркву і буряк, натираємо на крупній тертці, після чого видавлюємо отриманий сік на блюдце через марлю.
печиво
10. Занурюємо кожне печиво в сік: з одного боку в морквяний сік, а іншу половинку опускаємо стороною в буряк.
печиво
11. Після цього - відразу маку печиво в цукор.
печиво
12. Ось таке виходить у нас печиво "персики" в домашніх умовах. Дайте йому трохи постояти і подавайте до столу.

Схожі рецепти