Рецепт Запечені овочі з фаршем фото

Запечені овочі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей простий рецепт запечених овочів з фаршем не залишить нікого байдужим! Адже страва готується швидко, а виходить неймовірно соковитим, ситним і смачним! Спробуйте обов'язково, це просто!

Опис приготування:

Впевнена, вам цей рецепт приготування запечених овочів з фаршем дуже сподобається! Я, правда, раджу не обмежуватися тільки цим набором овочів, недавно додавала кукурудзу, морквину і баклажани. Зовсім інший смак, але не менш смачний! Так що рекомендую і вам спробувати!

  • Кабачки - 700 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Перець - 200 грам
  • Сир - 50 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
запечені овочі з фаршем - фото крок 1
1. Першим ділом - підготовчий етап. Фарш обсмажити на олії і залишимо остигати. А кабачок нарізаємо тонкими пластинками.
запечені овочі з фаршем - фото крок 2
2. Тепер викладаємо на дно форми шари, чергуючи кабачок і фарш. Солимо і перчимо кожен шар за смаком.
запечені овочі з фаршем - фото крок 3
3. Зверху ж посипаємо блюдо подрібненими перцями, помідорами, додамо спеції, сметану і зелень за смаком.
запечені овочі з фаршем - фото крок 4
4. Випікаємо годину. Десь до для 10 хвилин до закінчення готування посипаємо блюдо тертим сиром. І ось таку красу в результаті отримуємо!

Схожі рецепти