Запечені овочі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт запечених овочів з фаршем не залишить нікого байдужим! Адже страва готується швидко, а виходить неймовірно соковитим, ситним і смачним! Спробуйте обов'язково, це просто!
Впевнена, вам цей рецепт приготування запечених овочів з фаршем дуже сподобається! Я, правда, раджу не обмежуватися тільки цим набором овочів, недавно додавала кукурудзу, морквину і баклажани. Зовсім інший смак, але не менш смачний! Так що рекомендую і вам спробувати!
- Кабачки - 700 грам
- Фарш - 400 грам
- Помідори - 300 грам
- Перець - 200 грам
- Сир - 50 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Першим ділом - підготовчий етап. Фарш обсмажити на олії і залишимо остигати. А кабачок нарізаємо тонкими пластинками.
2. Тепер викладаємо на дно форми шари, чергуючи кабачок і фарш. Солимо і перчимо кожен шар за смаком.
3. Зверху ж посипаємо блюдо подрібненими перцями, помідорами, додамо спеції, сметану і зелень за смаком.
4. Випікаємо годину. Десь до для 10 хвилин до закінчення готування посипаємо блюдо тертим сиром. І ось таку красу в результаті отримуємо!