Запечені макарони з соусом зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридло є звичайні макарони з сиром і соусом і ви шукайте що-небудь незвичайне, можете спробувати цей рецепт. Він оригінальний, але блюдо готується з доступних продуктів.
Уважно прочитайте про те, як приготувати запечені макарони з соусом зі шпинату. Це варіація на тему запіканки і пасти одночасно. Дуже м'яка основа доповнюється вершковим соусом. Рецепт сподобається тим, хто любить італійські гарячі страви. Тут відмінно поєднується пряний смак і м'який сирний.
- Паста "пенне" - 500 грам
- Шпинат - 300 грам (заморожений)
- Базилік - 50 грам
- Вершковий сир - 120 грам
- Напівтвердий сир - 180 грам
- Rikotta - 200 грам
- Вершки - 480 мілілітрів (нежирні)
- Пармезан - 75 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки (мелений)
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Для початку відваріть в підсоленому окропі макарони протягом 9 хвилин.
2. Потім макарони промийте через друшляк.
3. Також промийте під водою шпинат.
4. Тепер зробіть соус. Половину пармезану і напівтверді сиру натріть в блендер, додайте шпинат, базилік, сіль, рикотту і перець.
5. Перетворіть інгредієнти в соус.
6. Після цього з'єднайте соус і макарони. Викладіть їх в форму для випічки.
7. Зверху натріть сир, що залишився. Розігрійте духовку до 230 градусів.
8. Запікайте макарони протягом 20 хвилин. Смачного!