Рецепт Запечені макарони з соусом зі шпинату фото

Запечені макарони з соусом зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо вам набридло є звичайні макарони з сиром і соусом і ви шукайте що-небудь незвичайне, можете спробувати цей рецепт. Він оригінальний, але блюдо готується з доступних продуктів.

Уважно прочитайте про те, як приготувати запечені макарони з соусом зі шпинату. Це варіація на тему запіканки і пасти одночасно. Дуже м'яка основа доповнюється вершковим соусом. Рецепт сподобається тим, хто любить італійські гарячі страви. Тут відмінно поєднується пряний смак і м'який сирний.

  • Паста "пенне" - 500 грам
  • Шпинат - 300 грам (заморожений)
  • Базилік - 50 грам
  • Вершковий сир - 120 грам
  • Напівтвердий сир - 180 грам
  • Rikotta - 200 грам
  • Вершки - 480 мілілітрів (нежирні)
  • Пармезан - 75 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки (мелений)
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 1
1. Для початку відваріть в підсоленому окропі макарони протягом 9 хвилин.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 2
2. Потім макарони промийте через друшляк.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 3
3. Також промийте під водою шпинат.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 4
4. Тепер зробіть соус. Половину пармезану і напівтверді сиру натріть в блендер, додайте шпинат, базилік, сіль, рикотту і перець.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 5
5. Перетворіть інгредієнти в соус.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 6
6. Після цього з'єднайте соус і макарони. Викладіть їх в форму для випічки.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 7
7. Зверху натріть сир, що залишився. Розігрійте духовку до 230 градусів.
запечені макарони з соусом зі шпинату - фото крок 8
8. Запікайте макарони протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти