Запечені макарони з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Італійський рецепт приготування пасти запеченої з лимонами.
Кількість порцій: 6
- Спагетті - 450 грам
- Солоне масло - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Петрушка - 2 щіпки
Зняти цедру з лимона.
Розтопити солоне масло і додати пару ложок оливкової олії.
Дрібно нарізати часник. Кинути в сковороду з маслом.
Розрізати лимон навпіл і видалити насіння.
Вичавити лимонний сік в каструлю.
Додати сметану.
Так само додати лимонну цедру і ретельно перемішати.
Відварити макарони в киплячій підсоленій воді. Викласти в миску.
Залити соусом.
Дрібно покришити зелень і сир.
Запекти спагетті в духовці. Буде достатньо кількох хвилин.
На гарячу пасту покришити тертий сир і зелень.