Запечена в гострому соусі тофу
(покроковий рецепт з фото)
Тофу використовується нашими господинями нечасто. Саме тому, купивши його в магазині на пробу, багато хто просто не знають, що з ним робити Я навчу вас готувати запечений в гострому соусі тофу.
Подавати до столу такий тофу можна і в теплому, і в холодному вигляді, в залежності від призначення. Він може доповнити салати, прохолодні напої, гарніри до смаку або стати начинкою для бургерів, наприклад. Раджу спробувати цей варіант не тільки вегетаріанцям, а всім, хто любить урізноманітнити меню.
- Тофу - 300 грам
- Соуза"Shriracha" - 3 чайних ложки (або інший гострий соус)
- Соєвий соус - 4 чайних ложки
- Оливкова олія - 1/2 чайних ложки
1. Духовку розігрійте до 220 градусів. Тофу наріжте кубиками і викладіть в глибоку миску.
2. Додайте гострий і соєвий соуси, оливкова олія, перемішайте акуратно.
3. Викладіть тофу на деко і відправте в духовку.
4. Хвилин через 10 дістаньте, акуратно переверніть кожен шматочок і полийте маринадом. Запікайте ще хвилин 10-12 до повної готовності.