Запечена у фользі цибулю
(покроковий рецепт з фото)
З найпростіших і доступних інгредієнтів іноді можна зробити приголомшливе блюдо, згодні? наприклад, хочу показати вам, як приготувати запечений в фользі цибулю: соковитий, ніжний і нереально смачний.
Такому цибулі можна знайти масу застосувань. Це може бути гарнір, начинка для сендвіча, інгредієнт для салату або закусок. До речі, його можна не тільки запекти в духовці, але і посмажити на грилі, якщо ви на пікніку.
Така ідея напевно не буде зайвою у вашій кулінарній скарбничці, так що запам'ятовуйте рецепт і повторіть його будинку.
- Цибулина - 2 штуки (великі)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Підготуйте листочки фольги.
2. Викладіть на них трішки олії.
3. Очистіть і наріжте тонкими кільцями цибулини.
4. Розділи 3-4 частини, викладіть на фольгу. Додайте сіль, спеції за смаком і ще вершкового масла.
5. Акуратно і щільно загорніть фольгу. Надішліть конвертики в розігріту до 160 градусів духовку і запікайте близько 35-40 хвилин.
6. Ось такий класний цибулька вийшов. Смачного!