Запечена спаржа з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, який зробити гарнір до м'яса, курці і рибі одночасно, то візьміть з холодильника овочі і відправте їх в духовку зі спеціями. Спробуйте мою варіацію на цю тему.
Для вас я описала, як приготувати запечену спаржу з перцем. До овочів ми додамо гірчицю і оцет, тому смак буде трохи пряним і кислим. Також сюди можете додати моркву і брокколі. Цей гарнір ідеально доповнить стейк і запечені курячі ніжки. А ще тут буде доречний вершково-часниковий соус.
- Sparzha - 500 грам
- Перець солодкий - 300 грам (маленький)
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1, 5 чайних ложки
- Винний оцет - 1, 5 чайних ложки (білий)
- Сіль - За смаком
1. Спаржу промийте і розріжте на шматочки в 2, 5 см довжиною.
2. Перець розділіть на половинки, видаливши плодоніжки, перетинки і насіння.
3. Потім овочі перемішайте з гірчицею, оцтом і олією.
4. Потім запікайте спаржу з перцем протягом 25 хвилин при 220 градусах в духовці. Смачного!