Рецепт Запечена спаржа з ​​перцем фото

Запечена спаржа з ​​перцем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви не знаєте, який зробити гарнір до м'яса, курці і рибі одночасно, то візьміть з холодильника овочі і відправте їх в духовку зі спеціями. Спробуйте мою варіацію на цю тему.

Опис приготування:

Для вас я описала, як приготувати запечену спаржу з перцем. До овочів ми додамо гірчицю і оцет, тому смак буде трохи пряним і кислим. Також сюди можете додати моркву і брокколі. Цей гарнір ідеально доповнить стейк і запечені курячі ніжки. А ще тут буде доречний вершково-часниковий соус.

  • Sparzha - 500 грам
  • Перець солодкий - 300 грам (маленький)
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1, 5 чайних ложки
  • Винний оцет - 1, 5 чайних ложки (білий)
  • Сіль - За смаком
запечена спаржа з ​​перцем - фото крок 1
1. Спаржу промийте і розріжте на шматочки в 2, 5 см довжиною.
запечена спаржа з ​​перцем - фото крок 2
2. Перець розділіть на половинки, видаливши плодоніжки, перетинки і насіння.
запечена спаржа з ​​перцем - фото крок 3
3. Потім овочі перемішайте з гірчицею, оцтом і олією.
запечена спаржа з ​​перцем - фото крок 4
4. Потім запікайте спаржу з перцем протягом 25 хвилин при 220 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти