Рецепт Запечена спаржа на швидку руку фото

Запечена спаржа на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Спаржа
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку

Якщо ви готуєте спаржу вперше і досконале не знаєте, що з нею зробити, дуже рекомендую спробувати для початку цей найпростіший рецепт. На весь процес у вас піде всього 15 хвилин. Здорово, що?

Подавати блюдо до столу можна як закуску, доповнивши соусом до смаку, або як гарнір до м'яса і риби, наприклад. Цей варіант, як приготувати запечену спаржу на швидку руку, обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам і всім, хто любить просту, легку і апетитну кухню. Запам'ятовуйте!

  • Sparzha - 450 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
запечена спаржа на швидку руку - фото крок 1
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 210 градусів. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть кінчики. Їх, до речі, можна використовувати для бульйону, наприклад.
запечена спаржа на швидку руку - фото крок 2
2. Деко застеліть пергаментом і викладіть спаржу. Полийте оливковою олією. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте пропущений через прес часник. Надішліть деко в духовку.
запечена спаржа на швидку руку - фото крок 3
3. Запікайте 10-13 хвилин. Перед подачею збризніть соком лимона.
От і все, просто і смачно. Спробуйте, запечена спаржа на швидку руку - це дуже класна ідея!

Схожі рецепти