Запечена спаржа на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви готуєте спаржу вперше і досконале не знаєте, що з нею зробити, дуже рекомендую спробувати для початку цей найпростіший рецепт. На весь процес у вас піде всього 15 хвилин. Здорово, що?
Подавати блюдо до столу можна як закуску, доповнивши соусом до смаку, або як гарнір до м'яса і риби, наприклад. Цей варіант, як приготувати запечену спаржу на швидку руку, обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам і всім, хто любить просту, легку і апетитну кухню. Запам'ятовуйте!
- Sparzha - 450 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 210 градусів. Спаржу вимийте, обсушити, видаліть кінчики. Їх, до речі, можна використовувати для бульйону, наприклад.
2. Деко застеліть пергаментом і викладіть спаржу. Полийте оливковою олією. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте пропущений через прес часник. Надішліть деко в духовку.
3. Запікайте 10-13 хвилин. Перед подачею збризніть соком лимона.
От і все, просто і смачно. Спробуйте, запечена спаржа на швидку руку - це дуже класна ідея!
От і все, просто і смачно. Спробуйте, запечена спаржа на швидку руку - це дуже класна ідея!