Запечена спаржа з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої спаржі з яйцями і сиром пармезан.
Розігріти духовку до 200 градусів. На аркуші для випічки перемішати спаржу з маслом. Приправити сіллю. Випікати, поки спаржа не підрум'яняться і не стане м'якою, від 15 до 18 хвилин (час залежить від товщини спаржі).
У маленькій каструлі варити бальзамічний оцет і цукор на середньому вогні, поки маса не загусне і не зменшиться до 3 столових ложок, близько 6 хвилин.
Між іншим, у великій сковороді довести воду на 5 см до кипіння на середньому вогні. Додати оцет і сіль. Розбити яйця по одному і варити близько 3 хвилин.
Розділити спаржу між 4 тарілками, полити сумішшю бальзамічного оцту і цукру, додати яйця, пармезан і подавати.
- sparzha - 1 штука
- Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Світло-коричневого цукру - 1 Чайна ложка
- Яблучного оцту - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 4 штуки
- Сиру пармезан - 60 грам
У маленькій каструлі варити бальзамічний оцет і цукор на середньому вогні, поки маса не загусне і не зменшиться до 3 столових ложок, близько 6 хвилин.
Між іншим, у великій сковороді довести воду на 5 см до кипіння на середньому вогні. Додати оцет і сіль. Розбити яйця по одному і варити близько 3 хвилин.
Розділити спаржу між 4 тарілками, полити сумішшю бальзамічного оцту і цукру, додати яйця, пармезан і подавати.