Рецепт Запечена спаржа з ​​яйцями фото

Запечена спаржа з ​​яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Американська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченої спаржі з яйцями і сиром пармезан.

Розігріти духовку до 200 градусів. На аркуші для випічки перемішати спаржу з маслом. Приправити сіллю. Випікати, поки спаржа не підрум'яняться і не стане м'якою, від 15 до 18 хвилин (час залежить від товщини спаржі).

У маленькій каструлі варити бальзамічний оцет і цукор на середньому вогні, поки маса не загусне і не зменшиться до 3 столових ложок, близько 6 хвилин.

Між іншим, у великій сковороді довести воду на 5 см до кипіння на середньому вогні. Додати оцет і сіль. Розбити яйця по одному і варити близько 3 хвилин.

Розділити спаржу між 4 тарілками, полити сумішшю бальзамічного оцту і цукру, додати яйця, пармезан і подавати.


  • sparzha - 1 штука
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Світло-коричневого цукру - 1 Чайна ложка
  • Яблучного оцту - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Сиру пармезан - 60 грам
Розігріти духовку до 200 градусів. На аркуші для випічки перемішати спаржу з маслом. Приправити сіллю. Випікати, поки спаржа не підрум'яняться і не стане м'якою, від 15 до 18 хвилин (час залежить від товщини спаржі).

У маленькій каструлі варити бальзамічний оцет і цукор на середньому вогні, поки маса не загусне і не зменшиться до 3 столових ложок, близько 6 хвилин.

Між іншим, у великій сковороді довести воду на 5 см до кипіння на середньому вогні. Додати оцет і сіль. Розбити яйця по одному і варити близько 3 хвилин.

Розділити спаржу між 4 тарілками, полити сумішшю бальзамічного оцту і цукру, додати яйця, пармезан і подавати.

Схожі рецепти