Запечена спаржа
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже простий гарнір: sparzha, запечена в духовці. Хороша, якісна спаржа сама по собі чудова, а невеликі штрихи у вигляді кокосового молока підкреслюють її смак!
Думаю, що спаржа не потребує довгому поданні. У мене спаржа асоціюється з приходом весни, хоча у нас її можна купити цілий рік Найбільше я люблю запечену спаржу. Цього разу перед запіканням я додала до спаржі кунжутне масло, замість звичайного, соєвий соус і посипала кунжутом. Дивіться мій простий рецепт запеченої спаржі з фото Удачі!
- Свіжа спаржа - 700 грам
- Кунжутну олію - 1 За смаком
- Соєвий соус - 1 За смаком
- Насіння кунжуту - 1 щіпка
Розігріваємо деко. Споліскуємо спаржу під водою і відрізаємо жорсткі кінці.
Розподіліть спаржу по всьому листу одним шаром, потім полийте її не багато кунжутним маслом і соєвим соусом.
Посипте щедро кунжутом і поставте в духовку приблизно на п'ять хвилин.