Рецепт Запечена спаржа фото

Запечена спаржа
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Американська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Пропоную вам дуже простий гарнір: sparzha, запечена в духовці. Хороша, якісна спаржа сама по собі чудова, а невеликі штрихи у вигляді кокосового молока підкреслюють її смак!

Опис приготування:

Думаю, що спаржа не потребує довгому поданні. У мене спаржа асоціюється з приходом весни, хоча у нас її можна купити цілий рік Найбільше я люблю запечену спаржу. Цього разу перед запіканням я додала до спаржі кунжутне масло, замість звичайного, соєвий соус і посипала кунжутом. Дивіться мій простий рецепт запеченої спаржі з фото Удачі!

  • Свіжа спаржа - 700 грам
  • Кунжутну олію - 1 За смаком
  • Соєвий соус - 1 За смаком
  • Насіння кунжуту - 1 щіпка
запечена спаржа - фото крок 1
Розігріваємо деко. Споліскуємо спаржу під водою і відрізаємо жорсткі кінці.
запечена спаржа - фото крок 2
Розподіліть спаржу по всьому листу одним шаром, потім полийте її не багато кунжутним маслом і соєвим соусом.
запечена спаржа - фото крок 3
Посипте щедро кунжутом і поставте в духовку приблизно на п'ять хвилин.

Схожі рецепти