Рецепт Запечена сьомга в мультиварці фото

Запечена сьомга в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви, Стейк

Риба - це фосфор. Фосфорний - це мізки. Тому викладаю тут рецепт запеченої сьомги в мультиварці з фото - готуйте, їжте і умнейте!

Це швидкий рецепт приготування запеченої сьомги в мультиварці. На приготування потрібно менше години. Особливий смак страві надають спеції. Якщо ви любите гостре, можна додати мелений червоний або чорний перець, аджику.

  • Сьомга - 4 штуки (стейк або філе)
  • Лимон - 1 штука
  • Спеції для риби - За смаком (лимонний перець, кріп, базилік)
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Гарнір - За смаком (огірки, помідори, за смаком)
запечена сьомга в мультиварці - фото крок 1
Готуємо сьомгу. Промиваємо холодною водою, обтирає паперовим рушником.
запечена сьомга в мультиварці - фото крок 2
Razrezaem лимон на дві половини, готуємо спеції.
запечена сьомга в мультиварці - фото крок 3
Додаємо спеції, натираємо ними рибу. Присипаємо стейки сіллю і вичавлюємо на рибу лимонний сік. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб просочилося.
запечена сьомга в мультиварці - фото крок 4
У чашу мультиварки додаємо рослинне масло, викладаємо рибу. Ставимо режим "піч" з 20 хвилин (температура 120 градусів).
запечена сьомга в мультиварці - фото крок 5
Після приготування сьомгу можна подавати у власному соку. Для гарніру можна використовувати овочі. Наприклад, огірки.

Схожі рецепти