Запечена сьомга в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Риба - це фосфор. Фосфорний - це мізки. Тому викладаю тут рецепт запеченої сьомги в мультиварці з фото - готуйте, їжте і умнейте!
Це швидкий рецепт приготування запеченої сьомги в мультиварці. На приготування потрібно менше години. Особливий смак страві надають спеції. Якщо ви любите гостре, можна додати мелений червоний або чорний перець, аджику.
- Сьомга - 4 штуки (стейк або філе)
- Лимон - 1 штука
- Спеції для риби - За смаком (лимонний перець, кріп, базилік)
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гарнір - За смаком (огірки, помідори, за смаком)
Готуємо сьомгу. Промиваємо холодною водою, обтирає паперовим рушником.
Razrezaem лимон на дві половини, готуємо спеції.
Додаємо спеції, натираємо ними рибу. Присипаємо стейки сіллю і вичавлюємо на рибу лимонний сік. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб просочилося.
У чашу мультиварки додаємо рослинне масло, викладаємо рибу. Ставимо режим "піч" з 20 хвилин (температура 120 градусів).
Після приготування сьомгу можна подавати у власному соку. Для гарніру можна використовувати овочі. Наприклад, огірки.