Сьомга запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб зробити неймовірно смачний і ситний вечеря не обов'язково витрачати багато часу і продуктів, а якщо язик йде про сьомги, то страви, приготовлені з неї, подобаються всім без винятку.
Сьомга відноситься до числа тих продуктів, які важко зіпсувати, а для того, щоб зробити її дуже смачною і ніжною нам знадобиться мінімум інгредієнтів. Цей рецепт приготування сьомги запеченої з картоплею чудовий варіант на той випадок, коли необхідно швидко і без особливих зусиль приготувати смачний святкова вечеря. Цю страву можна використовувати як для звичайної вечері або обіду в колі сім'ї, але і на стіл до гостей таку рибку поставити не соромно, так що це універсальний варіант. На мій погляд, цей простий рецепт сьомги запеченої з картоплею дуже зручний, тому я його досить часто використовую, особливо, коли немає часу на те, щоб стояти біля плити, адже все, що нам тут треба зробити - це зібрати всі інгредієнти разом і відправити їх в духовку. Дуже просто і легко, Чи не справедливість? ! Так що обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, сподіваюся, що воно вам сподобається так само, як і мені і моїм гостям.
- Філе сьомги - 500 грам
- Картопля - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Крем - 200 грам(15% жирності)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком (чорний перець мелений)
- Кріп свіжий - - За смаком