Запечена сьомга у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна сьомга, запечена з зеленої стручкової квасолею в ароматних травах… хіба це не насолода для шлунка? Обов'язково зробіть для себе блюдо за рецептом, як приготувати запечену сьомгу у фользі.
Кожен шматочок запікаю окремо, але ви можете не розділяти порційно, а приготувати рибу цілком. Подушка з квасолі послужить вам гарніром, ви можете замінити квасоля на інші овочі, наприклад, болгарський перець, цибуля, томати або кабачки. Подавайте блюдо трохи остиглим.
- Сьомга - 6 штук (філе)
- Зелена квасоля стручкова - 450 грам
- Петрушка сушена - 2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Кріп - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Візьміть 6 шматочків філе сьомги, вимийте їх і викладіть на серветку, потім акуратно промокніть від зайвої вологи.
2
Змішайте в мисці петрушку і сушений кріп, додайте часниковий і цибульний порошок, посоліть і перемішайте. Кожен шматочок обваляйте в спеціях.
3
Вимийте квасолю і розділіть на 6 частин. Otorvite 6 шматочків фольги, потім викладіть в кожен квасоля, поверх покладіть шматочок риби і щільно загорніть.
4
Випікайте рибу в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини.
5
Дістаньте рибу і розгорніть фольгу, рибка виходить дуже ніжна і соковита.