Рецепт Сьомга з овочами у фользі фото

Сьомга з овочами у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шляхетний смак сьомги важко зіпсувати, його можна лише поліпшити, додавши до рибку овочі і трохи сиру. Мені здається, це відмінне поєднання інгредієнтів, тому і блюдо виходить неймовірно смачне.

Опис приготування:

На мій погляд, такий простий рецепт сьомги з овочами у фользі відмінно підходить для сімейної вечері або обіду. По перше, така рибка дуже легко і швидко готується, по-друге, вона завжди виходить смачною, і, нарешті, це досить поживна і ситне блюдо. Загалом, в ньому є абсолютно все, щоб вечеря пройшла на ура, і вся ваша сім'я залишилася ним задоволена. А оскільки я сама частенько готую сьомгу з овочами у фользі в домашніх умовах, то можу вас запевнити, що це блюдо дійсно дуже смачне, воно коштує того, щоб ви його спробували.

  • Філе сьомги - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сир твердий - 50-60 грам
  • Сік лимонний - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сік - - За смаком
сьомга з овочами у фользі - фото крок 1
Оскільки рибка готується порційно (в нашому випадку на двох осіб), то нам необхідно промити філе, витерти його і розрізати на дві частини. Кожен шматочок філе викладаємо на окремий лист фольги, посипаємо рибу сіллю, меленим перцем і поливаємо її лимонним соком.
сьомга з овочами у фользі - фото крок 2
Далі ми відварюємо яйце, а нарізану цибулю і терту моркву смажимо на олії до м'якості. Нарізаємо яйце скибочками і викладаємо на рибу, зверху робимо невелику шапку з обсмажених овочів.
сьомга з овочами у фользі - фото крок 3
На овочі кладемо пару кружечків помідора і змащуємо все невеликою кількістю майонезу.
сьомга з овочами у фользі - фото крок 4
Посипаємо сьомгу тертим на крупній тертці сиром і загортаємо всю цю конструкцію в фольгу. Викладаємо рибу на деко і запікаємо її 15-20 хвилин при 150-180 градусах.
сьомга з овочами у фользі - фото крок 5
Готову рибку подаємо зі свіжими овочами або будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти