Рецепт Сьомга у фользі в духовці фото

Сьомга у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Цибуля, Лимон, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Я пропоную вам подивитися, як приготувати сьомгу у фользі в духовці на подушці з ароматного естрагону і фенхеля. Також для аромату додамо біле вино і трохи лимончика. Аромат буде божественний!

Спершу ми підготуємо подушку з ароматних овочів. Їх ми злегка потім в духовці, щоб вони дали аромат і сік. Також для аромату в блюдо ми додаємо курячий бульйон. Але в крайньому випадку його можна замінити водою.

Погодьтеся, рецепт не самий банальний, його можна взяти на замітку.

  • Luk-salotų - 1 штука
  • Естрада - 1 пучок
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сьомга - 1 штука (стейк близько 300 г)
  • Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
сьомга у фользі в духовці - фото крок 1
Спершу підготуйте продукти, щоб все було під рукою.
сьомга у фользі в духовці - фото крок 2
У форму для запікання викладіть тонко порізану цибулю, фенхель, листочки естрагону, додайте вино і пару шматочків масла. Додати сіль трохи.
сьомга у фользі в духовці - фото крок 3
У розігріту до 200 градусів духовку відправте форму, покриту фольгою, з 10-15 хвилин.
сьомга у фользі в духовці - фото крок 4
Тепер в форму укладіть рибку. На неї - кружечки лимона і шматочки масла, також в форму додайте сметану і бульйон.
сьомга у фользі в духовці - фото крок 5
Жар в духовці зменшіть до 180, покрийте форму фольгою і відправте готуватися на 20 хвилин. Все готово.

Схожі рецепти