Сьомга у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Я пропоную вам подивитися, як приготувати сьомгу у фользі в духовці на подушці з ароматного естрагону і фенхеля. Також для аромату додамо біле вино і трохи лимончика. Аромат буде божественний!
Спершу ми підготуємо подушку з ароматних овочів. Їх ми злегка потім в духовці, щоб вони дали аромат і сік. Також для аромату в блюдо ми додаємо курячий бульйон. Але в крайньому випадку його можна замінити водою.
Погодьтеся, рецепт не самий банальний, його можна взяти на замітку.
- Luk-salotų - 1 штука
- Естрада - 1 пучок
- Вино біле сухе - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Сьомга - 1 штука (стейк близько 300 г)
- Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Спершу підготуйте продукти, щоб все було під рукою.
У форму для запікання викладіть тонко порізану цибулю, фенхель, листочки естрагону, додайте вино і пару шматочків масла. Додати сіль трохи.
У розігріту до 200 градусів духовку відправте форму, покриту фольгою, з 10-15 хвилин.
Тепер в форму укладіть рибку. На неї - кружечки лимона і шматочки масла, також в форму додайте сметану і бульйон.
Жар в духовці зменшіть до 180, покрийте форму фольгою і відправте готуватися на 20 хвилин. Все готово.