Сьомга у фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати сьомгу можна різними способами, але одним з корисних і популярних є приготування у фользі в мультиварці в домашніх умовах. Риба виходить дуже соковитою, ароматної і смачної!
Приготувати ситний і дуже смачну вечерю можна всього за одну годину - сьомга у фользі в мультиварці в домашніх умовах стане відмінним варіантом. Додайте до риби соус і гарнір, а також свіжі овочі - і насолодитеся приголомшливим блюдом всією сім'єю.
- Сьомга - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Прянощі і сіль - За смаком
- Рослинна олія - 20 грам
1. Для того, щоб вийшла соковита риба, її слід замаринувати і запекти у фользі. Сучасна техніка здатна прискорити процес приготування, а смак від цього не зміниться. Отже, нарізаємо сьомгу шматочками (polovinkami).
2. Натираємо кожен шматок травами і солимо за смаком. Збризгуємо соком лимона і даємо трохи рибі постояти (промаринуватися).
3. Викладаємо кожен окремий шматок на фольгу, попередньо змастивши її олією. Якщо є оливкова - також підійде.
4. Загортаємо у фольгу нашу сьомгу і відправляємо її в мультиварку. Тепер залишилася справа за малим - вибираємо режим "випічка" і чекаємо, поки мультиварка закінчить приготування. Зазвичай на це йде часу не більше півгодини.
5. Поки готується сьомга у фользі в мультиварці в домашніх умовах, приготуйте гарнір. Ідеальним варіантом буде рис. Крім цього, можна зробити вершковий соус і подати рибу разом з лимоном, гарніром і соусом.