Сьомга зі спаржею в фользі
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з простими, цікавими і корисними стравами хочу запропонувати вам новіночку. Поділюся з вами чудовою ідеєю, як приготувати сьомгу зі спаржею в фользі. Апетитно, смачно і всього за 25 хвилин.
Цей рецепт чудово підходить як для духовки, так і для гриля. Конвертики найкраще щільно не закривати, щоб рибка трішки підрум'яниться. Крім традиційних солі і перцю можна використовувати часник і трохи паприки, але перестаратися зі спеціями не варто, блюдо і без них відмінне! Я рекомендую робити відразу окремі порції, щоб зручніше було подавати їх до столу.
- Sparzha - 450 грам
- Філе сьомги - 4 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, мелений часник)
1. Спаржу вимийте і висушіть, видаліть кінці. Додати сіль, поперчіть трохи. Розділи 4 рівні частини і розкладіть на аркуші фольги. Трохи полийте олією.
2. Викладіть зверху по шматочки риби. Також посоліть за смаком і додайте спеції. Збризніть оливковим маслом трохи.
3. Зберіть краю фольги, зробіть конвертик. Можна повністю закрити або тільки наполовину. Запікайте на грилі або в духовці при температурі 230 градусів близько 15 хвилин.
4. Сьомга зі спаржею в фользі готова. Подавайте до столу блюдо гарячим, доповнивши при бажанні соусом. Смачного!