Рецепт Сьомга зі спаржею в фользі фото

Сьомга зі спаржею в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

У скарбничку з простими, цікавими і корисними стравами хочу запропонувати вам новіночку. Поділюся з вами чудовою ідеєю, як приготувати сьомгу зі спаржею в фользі. Апетитно, смачно і всього за 25 хвилин.

Опис приготування:

Цей рецепт чудово підходить як для духовки, так і для гриля. Конвертики найкраще щільно не закривати, щоб рибка трішки підрум'яниться. Крім традиційних солі і перцю можна використовувати часник і трохи паприки, але перестаратися зі спеціями не варто, блюдо і без них відмінне! Я рекомендую робити відразу окремі порції, щоб зручніше було подавати їх до столу.

  • Sparzha - 450 грам
  • Філе сьомги - 4 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, мелений часник)
сьомга зі спаржею в фользі - фото крок 1
1. Спаржу вимийте і висушіть, видаліть кінці. Додати сіль, поперчіть трохи. Розділи 4 рівні частини і розкладіть на аркуші фольги. Трохи полийте олією.
сьомга зі спаржею в фользі - фото крок 2
2. Викладіть зверху по шматочки риби. Також посоліть за смаком і додайте спеції. Збризніть оливковим маслом трохи.
сьомга зі спаржею в фользі - фото крок 3
3. Зберіть краю фольги, зробіть конвертик. Можна повністю закрити або тільки наполовину. Запікайте на грилі або в духовці при температурі 230 градусів близько 15 хвилин.
сьомга зі спаржею в фользі - фото крок 4
4. Сьомга зі спаржею в фользі готова. Подавайте до столу блюдо гарячим, доповнивши при бажанні соусом. Смачного!

Схожі рецепти