Сьомга, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Моя любов до риби безмежна! І я рада, що мої діти теж стали її любити. У зв'язку з цим я постійно в пошуку рецептів на кожен день і на свята, які сподобаються моїй родині.
Думаю, і ви будете не проти дізнатися про те, як приготувати сьомгу, запечену у фользі. Складові, прописані мною, розраховані всього на 2 порції, але ви збільшуйте їх на свій розсуд. Філе виходить ніжним і соковитим, за рахунок того, що воно запікається разом з овочами, а перед цим маринується.
- Філе сьомги - 400 грам
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Сік лимона - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
Для початку добре промийте філе. Обсушити його. Розріжте на порційні шматочки і натріть їх травами і сіллю. Збризніть рибу соком лимона. Залиште її на 10 хвилин маринуватися.
Перець і помідори помийте. Наріжте їх середньої соломкою і часточками. Лук чистий і nashinkuyte.
Кожен шматок риби викладайте на окрему фольгу, щоб її можна було загорнути вдвічі. Зверху покладіть шар цибулі, перцю, а наверх - помідор. Все полийте оливковою олією.
Загорніть шматочки риби в фольгу і запікайте сьомгу в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!