Рецепт Сьомга, запечена в фользі фото

Сьомга, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Моя любов до риби безмежна! І я рада, що мої діти теж стали її любити. У зв'язку з цим я постійно в пошуку рецептів на кожен день і на свята, які сподобаються моїй родині.

Думаю, і ви будете не проти дізнатися про те, як приготувати сьомгу, запечену у фользі. Складові, прописані мною, розраховані всього на 2 порції, але ви збільшуйте їх на свій розсуд. Філе виходить ніжним і соковитим, за рахунок того, що воно запікається разом з овочами, а перед цим маринується.

  • Філе сьомги - 400 грам
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
сьомга, запечена в фользі - фото крок 1
Для початку добре промийте філе. Обсушити його. Розріжте на порційні шматочки і натріть їх травами і сіллю. Збризніть рибу соком лимона. Залиште її на 10 хвилин маринуватися.
сьомга, запечена в фользі - фото крок 2
Перець і помідори помийте. Наріжте їх середньої соломкою і часточками. Лук чистий і nashinkuyte.
сьомга, запечена в фользі - фото крок 3
Кожен шматок риби викладайте на окрему фольгу, щоб її можна було загорнути вдвічі. Зверху покладіть шар цибулі, перцю, а наверх - помідор. Все полийте оливковою олією.
сьомга, запечена в фользі - фото крок 4
Загорніть шматочки риби в фольгу і запікайте сьомгу в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти