Рецепт Запечена рулька в рукаві фото

Запечена рулька в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

На святковий або щоденний стіл відмінно підійде цей рецепт приготування запеченої рульки в рукаві з ароматним часником, пікантність аджика, соєвим соусом і соком апельсина.

Опис приготування:

Ідеальний варіант, як приготувати запечену рульку в рукаві, щоб вона була соковитою і ароматною - це замаринувати її попередньо на всю ніч. А що використовувати в маринаді - вирішувати тільки вам: це можуть бути найрізноманітніші приправи і добавки.

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Аджика - За смаком
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 0.5 штуки
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
запечена рулька в рукаві - фото крок 1
1. Рульку вимийте і висушіть трохи паперовою серветкою.
запечена рулька в рукаві - фото крок 2
2. Вичавіть сік з половинок лимона і апельсина. Також підготуйте соєвий соус (додаючи його по рецепту приготування запеченої рульки в рукаві, будьте обережні з сіллю! ).
запечена рулька в рукаві - фото крок 3
3. Очистіть часник, підготуйте спеції за смаком і аджику.
запечена рулька в рукаві - фото крок 4
4. У глибоку миску покладіть рульку. Щедро змастіть / полийте її всіма складовими маринаду. Розітріть все як слід по поверхні, викладіть попередньо тонко нарізаний часник.
запечена рулька в рукаві - фото крок 5
5. Потім накрийте мисочку харчовою плівкою, приберіть рулку в холодильник. Щоб запечена рулька в рукаві в домашніх умовах добре промаринувалося, буде потрібно не менше 4-5 годин.
запечена рулька в рукаві - фото крок 6
6. Після перекладіть рульку в рукав. Якщо хочете, можете додатково її посолити. Підберіть форму відповідного розміру, надішліть рульку запікатися в духовці при середній температурі.
запечена рулька в рукаві - фото крок 7
7. Залежно від розміру випікайте близько 2 годин. Щоб утворилася рум'яна кірочка, розріжте рукав за 10-20 хвилин до закінчення готування.
Ось і весь секрет, як приготувати запечену рульку в рукаві.

Схожі рецепти