Рецепт Запечена риба в горщику по-зауральські фото

Запечена риба в горщику по-зауральські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

"ця рибка, запечена під ніжним вершковим покривалом з рум'яною сирною скоринкою, виходить така смачна! & Quot. Приблизно такі компліменти зазвучать після дегустації цієї страви. Обов'язково приготуйте!

В оригінальному рецепті була тріска, але у мене сьогодні пеленгас. Але, Запевнюю вас, що будь-яка рибка буде смачна і ніжна по цьому чудовому рецептом.

А рецепт, як приготувати запечену рибу в горщику по-зауральські, простий! Запікають її в горщиках під сирною заливкою. Подають із зеленню і свіжими овочами. Готуйте з задоволенням!

  • Риба - 500 грам (пеленгас)
  • Сир - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 1
Rиbu чистий, попатраєте, видаліть плавники і голову, промийте під проточною водою, розріжте на порційні шматочки. Шматочки не робіть товщиною більше 5 сантиметрів.
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 2
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Цибуля чистий, поріжте на кубики і пасеруйте 5 хвилин до м'якості.
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 3
Сир натріть на крупній тертці. Для заливки змішайте майонез, сир, сіль і перець.
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 4
Шматочки риби обваляйте в борошні, укласти в горщик по 2 шматка на порцію, додайте пасеровану цибулю.
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 5
Викладіть зверху заливку. Випікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин під кришками.
запечена риба в горщику по-зауральські - фото крок 6
Рибу можна подавати прямо в горщиках або ж викласти в плоскі тарілки. Смачного!

Схожі рецепти