Риба в горщику з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто в горщиках готують картоплю з м'ясом або овочеве рагу. Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати рибу в горщику з овочами. Вона виходить ніжна, до того ж одночасно готую і гарнір.
У цьому рецепті я використовувала філе тріски, яке приготувала на овочевій подушці з томатним соусом. Овочі попередньо тушу до напівготовності, а ось філе риби нарізаю шматочками і сирим кладу в горщик.
Можете використовувати іншу морську або річкову рибу на свій смак.
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Червоний перець - 0, 5 штуки
- Морквина - 1 штука
- Картопля - 8-10 штук
- Томатний соус - 0, 5 L
- Консервована квасоля - 0, 5 кілограма
- Лихоманка - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте і очистіть овочі: морква, цибуля, часник, кабачки, перець і картопля. Цибулю і перець наріжте крупно, моркву натріть на крупній тертці. Кабачки порізати тонкими кільцями. Часник наріжте дрібно. Картоплю наріжте середнім або дрібним кубиком.
2
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю, додайте моркву, часник, кабачки, картоплю і перець.
3
Додайте в сковороду консервовану білу квасолю і влийте соус. За смаком посоліть і поперчіть. Гасіть овочі майже до готовності.
4
Тим часом кожне рибне філе розріжте на 10 частин, сіль і poperčite.
5
Розподіліть по горщикам тушковані овочі, а зверху викладіть шматочки риби, закрийте кришку і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
6
Готову страву акуратно викладіть на тарілку і подавайте до столу теплим.