Риба з картоплею в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт риби з картоплею в горщику - до вашої уваги. Побалуйте себе і своїх близьких соковитою і ніжною рибою з картоплею під майонезом в горщику. Блюдо підходить як для обіду, так і для вечері.
Для приготування риби з картоплею в горщиках можна використовувати будь-яку улюблену вами рибу. Раджу вибирати морську, в ній менше кісток. Горщики повинні бути керамічними. В принципі, майонез ви можете замінити сметаною, корисніше буде. Блюдо виходить самодостатнім, не вимагає додаткових гарнірів. Подати можна як в горщику, так і в тарілці. Отже, читайте, як зробити рибу з картоплею в горщиках - вам не може не сподобатися
- Минтай - 3 штуки
- Картопля - 6 штук
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Рибний бульйон - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 15 грам
- Спеції - За смаком
Рибу миємо, позбавляємося від кісток, ріжемо кубиками.
Морква ріжемо часточками, цибуля - півкільцями.
Картоплю нарізаємо кубиками.
Починаємо викладати продукти в горщики. Перший шар - морква.
Зверху - риба.
Потім цибулю.
Додаємо майонез.
Потім викладаємо картоплю і масло. Заливаємо бульйоном і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин при 200 З.
Смачного)