Рецепт Картопля запечена в горщику фото

Картопля запечена в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і ароматний картопля запечена в горщику - це золотиста хрустка скоринка і мінімум жиру.

Опис приготування:

Вашій увазі пропонується класичний рецепт картоплі запеченого в горщику.

1. Картоплю почистити і порізати дольками або кубиками.

2. Добре посолити і поперчити.

3. За бажанням можна додати зубчик часнику або улюблені трави.

4. Покласти картоплю в горщик, а зверху трохи вершкового масла.

5. Надіслати в добре розігріту духовку на 30-40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності можна зняти з горщика кришку і довести картоплю до золотистої скоринки.

Картопля запечена в горщику в домашніх умовах може стати прекрасним гарніром до м'яса. Подавати його варто прямо в горщику, так він довше буде залишатися гарячим.


  • Картопля - 5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Часник - 1 зубчик (по бажанню)
  • Вершкове масло - 25 грам
Вашій увазі пропонується класичний рецепт картоплі запеченого в горщику.

1. Картоплю почистити і порізати дольками або кубиками.

2. Добре посолити і поперчити.

3. За бажанням можна додати зубчик часнику або улюблені трави.

4. Покласти картоплю в горщик, а зверху трохи вершкового масла.

5. Надіслати в добре розігріту духовку на 30-40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності можна зняти з горщика кришку і довести картоплю до золотистої скоринки.

Картопля запечена в горщику в домашніх умовах може стати прекрасним гарніром до м'яса. Подавати його варто прямо в горщику, так він довше буде залишатися гарячим.

Схожі рецепти