Картопля запечена в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ароматний картопля запечена в горщику - це золотиста хрустка скоринка і мінімум жиру.
Вашій увазі пропонується класичний рецепт картоплі запеченого в горщику.
1. Картоплю почистити і порізати дольками або кубиками.
2. Добре посолити і поперчити.
3. За бажанням можна додати зубчик часнику або улюблені трави.
4. Покласти картоплю в горщик, а зверху трохи вершкового масла.
5. Надіслати в добре розігріту духовку на 30-40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності можна зняти з горщика кришку і довести картоплю до золотистої скоринки.
Картопля запечена в горщику в домашніх умовах може стати прекрасним гарніром до м'яса. Подавати його варто прямо в горщику, так він довше буде залишатися гарячим.
- Картопля - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
- Вершкове масло - 25 грам
1. Картоплю почистити і порізати дольками або кубиками.
2. Добре посолити і поперчити.
3. За бажанням можна додати зубчик часнику або улюблені трави.
4. Покласти картоплю в горщик, а зверху трохи вершкового масла.
5. Надіслати в добре розігріту духовку на 30-40 хвилин. Для 5 хвилин до готовності можна зняти з горщика кришку і довести картоплю до золотистої скоринки.
Картопля запечена в горщику в домашніх умовах може стати прекрасним гарніром до м'яса. Подавати його варто прямо в горщику, так він довше буде залишатися гарячим.