Запечена індичка з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Красиве святкове блюдо - прямо вам на стіл! Ніжне м'ясо індички запікається з соковитими апельсинами. Виходить дуже соковите, апетитне блюдо на різдвяну вечерю або для іншого приводу.
Все дуже просто і навіть швидко, адже знадобиться всього кілька інгредієнтів і годину вільного часу на приготування. Ніжне м'ясо індички дуже добре поєднується з апельсинами. Можливо, дане блюдо стане альтернативою громіздкою індичці, які багато запікають до різдва. Хай щастить!
- Індичка - 500 грам (філе)
- Апельсин - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе індички промийте та висушіть паперовими рушниками.
Накриваємо філе харчовою плівкою і акуратно відбиваємо.
Апельсини промиваємо та нарізаємо кільцями, видаляємо шкірку.
У центр кожного шматочка філе кладемо апельсинові часточки. Звертаємо філе конвертиком.
Присипаємо сіллю і спеціями за смаком. Закріплюємо зубочистками і загортаємо в фольгу. Запікаємо в духовці 25 хвилин, температура - 180 градусів.
Готове філе красиво нарізаємо і прикрашаємо зеленню. Смачного!