Рецепт Запечена фарширована кальмар фото

Запечена фарширована кальмар
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Восьминіг, Локшина, Кальмари
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Фаршировані

Кальмари, восьминоги - це продукти, які дуже легко зіпсувати. Хвилиною більше або менше в духовці - і все, блюдо абсолютно неїстівне. Розповім, як приготувати запечений фарширований кальмар.

Блюдо відмінно подавати на святкову вечерю, адже продукти вишукані і дорогі. Рецепт містить безліч процесів, тому будьте уважні. Блюдо ситне і корисне, адже морепродукти містять багато вітамінів і мінералів. Подавайте кальмари цілком, щоб кожен самостійно розрізав тушку і вивчив її вміст.

  • Кальмар - 4 штуки
  • Восьминіг - 1 штука
  • Рисова локшина - 150 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Соус з морепродуктів - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
запечена фарширована кальмар - фото крок 1
1. Використовуйте щупальця восьминога. Очистіть їх від шкіри і наріжте невеликими шматочками.
запечена фарширована кальмар - фото крок 2
2. У сковороду додайте столову ложку рослинної олії і викладіть восьминога. Обсмажуйте 7 хвилин.
запечена фарширована кальмар - фото крок 3
3. Видаліть восьминога зі сковороди, злийте рідину, що в окрему ємність.
запечена фарширована кальмар - фото крок 4
4. Очистіть і подрібніть зубчик часнику.
запечена фарширована кальмар - фото крок 5
5. Ображати стебла кінзи, залишивши тільки листочки, наріжте дрібно.
запечена фарширована кальмар - фото крок 6
6. Додайте до рідини від обсмажування тільки що подрібнений часник і кінзу, а також соус з морепродуктів, перемішайте.
запечена фарширована кальмар - фото крок 7
7. Рисову локшину викладіть в ємність і залийте окропом, залиште на пару хвилин.
запечена фарширована кальмар - фото крок 8
8. Акуратно видаліть рисову локшину з води і перекладіть в тарілку.
запечена фарширована кальмар - фото крок 9
9. Наріжте остигнула локшину невеликими шматочками.
запечена фарширована кальмар - фото крок 10
10. Змішайте локшину з раніше обсмаженими восьминогами.
запечена фарширована кальмар - фото крок 11
11. Очищені тушки кальмара нафаршіруйте приготовленої сумішшю з локшини і восьминога, трохи солі.
запечена фарширована кальмар - фото крок 12
12. Викладіть кальмари в форму для запікання і полийте приготованим соусом.
запечена фарширована кальмар - фото крок 13
13. Накрийте форму фольгою і зробіть в ній проколи. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
запечена фарширована кальмар - фото крок 14
14. Готову страву викласти в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти