Запаніровані свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ніжних свинячих відбивних в паніровці з гірчицею і шавлією.
У невеликій мисці збити яйця, гірчицю і шавлія. Дати постояти 15 хвилин.
Тим часом відбити кожну свинячу відбивну.
Висипати панірувальні сухарі на аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем.
Вилити яєчну суміш на інший аркуш для випічки.
Про черги обваляти кожну відбивну в суміші панірувальних сухарів а потім занурити в яєчну суміш. Обережно струсити, щоб видалити надлишки.
Розігріти духовку. Викласти відбивні на аркуші для випічки.
Для кожної відбивної змішати 1 1/2 чайної ложки топленого масла і 1 1/2 чайної ложки рослинної олії і змастити з обох сторін. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.
- Великих яйця - 4 штуки
- Гірчиці - 2 Ст. Ложки
- Свіжого шавлії - 2 Ст. Ложки
- Свинячих відбивних з кістками - 8 штук
- Панірувальних сухарів - 2 склянки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
У невеликій мисці збити яйця, гірчицю і шавлія. Дати постояти 15 хвилин.
Тим часом відбити кожну свинячу відбивну.
Висипати панірувальні сухарі на аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем.
Вилити яєчну суміш на інший аркуш для випічки.
Про черги обваляти кожну відбивну в суміші панірувальних сухарів а потім занурити в яєчну суміш. Обережно струсити, щоб видалити надлишки.
Розігріти духовку. Викласти відбивні на аркуші для випічки.
Для кожної відбивної змішати 1 1/2 чайної ложки топленого масла і 1 1/2 чайної ложки рослинної олії і змастити з обох сторін. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.
Тим часом відбити кожну свинячу відбивну.
Висипати панірувальні сухарі на аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем.
Вилити яєчну суміш на інший аркуш для випічки.
Про черги обваляти кожну відбивну в суміші панірувальних сухарів а потім занурити в яєчну суміш. Обережно струсити, щоб видалити надлишки.
Розігріти духовку. Викласти відбивні на аркуші для випічки.
Для кожної відбивної змішати 1 1/2 чайної ложки топленого масла і 1 1/2 чайної ложки рослинної олії і змастити з обох сторін. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.