Рецепт Запаніровані свинячі відбивні фото

Запаніровані свинячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування ніжних свинячих відбивних в паніровці з гірчицею і шавлією.


Опис приготування:

У невеликій мисці збити яйця, гірчицю і шавлія. Дати постояти 15 хвилин.

Тим часом відбити кожну свинячу відбивну.

Висипати панірувальні сухарі на аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем.

Вилити яєчну суміш на інший аркуш для випічки.

Про черги обваляти кожну відбивну в суміші панірувальних сухарів а потім занурити в яєчну суміш. Обережно струсити, щоб видалити надлишки.

Розігріти духовку. Викласти відбивні на аркуші для випічки.

Для кожної відбивної змішати 1 1/2 чайної ложки топленого масла і 1 1/2 чайної ложки рослинної олії і змастити з обох сторін. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.

  • Великих яйця - 4 штуки
  • Гірчиці - 2 Ст. Ложки
  • Свіжого шавлії - 2 Ст. Ложки
  • Свинячих відбивних з кістками - 8 штук
  • Панірувальних сухарів - 2 склянки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
У невеликій мисці збити яйця, гірчицю і шавлія. Дати постояти 15 хвилин.

Тим часом відбити кожну свинячу відбивну.

Висипати панірувальні сухарі на аркуші для випічки, приправити сіллю і перцем.

Вилити яєчну суміш на інший аркуш для випічки.

Про черги обваляти кожну відбивну в суміші панірувальних сухарів а потім занурити в яєчну суміш. Обережно струсити, щоб видалити надлишки.

Розігріти духовку. Викласти відбивні на аркуші для випічки.

Для кожної відбивної змішати 1 1/2 чайної ложки топленого масла і 1 1/2 чайної ложки рослинної олії і змастити з обох сторін. Смажити до золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин.

Схожі рецепти