Закусочні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати закусочні коржі. Ароматні, апетитні, гарні як для перекусу з чаєм, так і в якості альтернативи хлібу. В якості начинки копчена ковбаса - буде смачно!
Я готувала половину порції, ви за бажанням можете збільшити кількість інгредієнтів в 2-3 рази, особливо якщо очікується велика компанія їдців. Коржі за цим рецептом виходять дуже ніжні, повітряні, зі смачною хрусткою скоринкою, неодмінно сподобаються всім! До начинці можна додати сир або будь-які інші добавки, орієнтуйтеся на свій смак. У мене вийшло 6 невеликих порційних коржів, за бажанням можна зробити випічку крупніше, розділивши готове тісто на 2-3 частини.
- Борошно - 115 грам
- Крупа манна - 0, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 0, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 0, 5 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 1 Чайна ложка (неповна)
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 70 мілілітрів (тепла)
- Ковбаса - 70 грам (копчена)
- Прованські трави - За смаком (або будь-які інші спеції)
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте в глибокій мисці борошно, теплу воду, дріжджі і манку.
Перемішайте і додайте м'яке вершкове масло, рослинна олія, сіль і спеції за смаком.
Замісити тісто.
Накрийте миску рушником і приберіть в тепле місце приблизно на годину. Тісто має збільшитися в розмірі приблизно в два рази.
Тісто, що підійшло обминали. Потім наріжте ковбасу дрібними кубиками і вмішати в тісто.
Розділити тісто 6 частин.
Скачайте з тіста ковбаску.
І закрутіть равлика. Таким чином сформуйте все коржі.
Перекладіть коржі на деко і поставте в тепло на 20 хвилин.
Розігрійте духовку до 200 градусів, змастіть коржі за бажанням яєчним жовтком і випікайте спочатку 15 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і готуйте ще 10-15 хвилин. Закусочні коржі готові.
Дуже смачні і ароматні, перед ними не встояти!
Смачного!