Рецепт Пиріжки закусочні фото

Пиріжки закусочні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пиріжки

Пиріжки закусочні робляться невеликими. Начинка для пиріжків може бути будь-який. Можна зробити кілька різних начинок, наприклад, м'ясну і картопляну.


Пиріжки закусочні можна подавати з будь-якого приводу. Печені пиріжки відмінно поєднуються з бульйоном або курячої локшиною. При замішуванні тіста дотримуйтесь такий порядок додавання інгредієнтів: спочатку розведіть дріжджі з цукром в невеликій кількості теплого молока, а потім додайте решту молока, сіль і борошно, в самому кінці додається масло. Тісто вимішує і залишається в теплому місці підходити. Успіхів і приємного апетиту!


  • Молоко - 250 грам
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Борошно - 470-500 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки(1-тісто, 1- мастило)
  • Масло рослинне - 125 мілілітрів (тісто)
  • Картопля - 4 штуки (начинка)
  • Цибуля - 2 штуки (начинка)
  • Braai - 15 грам (начинка)
  • Фарш м'ясний - 400 грам (начинка)
  • Сіль, перець - За смаком (начинка)
  • Олія - За смаком (начинка)
пиріжки закусочні - фото крок 1
Дріжджі розведіть в молоці на 5 хвилин, Додаємо всі інгредієнти для тіста і замішуємо тісто. Залиште тісто підходити на півтори години.
пиріжки закусочні - фото крок 2
Картоплю відварити, зробіть пюре, додавши зелень, спеції, олія.
пиріжки закусочні - фото крок 3
М'ясний фарш обсмажте разом з цибулею, додайте спеції.
пиріжки закусочні - фото крок 4
Готове тісто обомніте перед обробленням.
пиріжки закусочні - фото крок 5
Тісто розділіть на невеликі однакові кульки.
пиріжки закусочні - фото крок 6
Зробіть коржі.
пиріжки закусочні - фото крок 7
Виліпити пиріжки.
пиріжки закусочні - фото крок 8
Дайте пиріжків трохи підійти і змастіть збитим яйцем.
пиріжки закусочні - фото крок 9
Випікайте пиріжки 25 хвилин при 170-180 градусах.

Схожі рецепти