Пиріжки закусочні
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки закусочні робляться невеликими. Начинка для пиріжків може бути будь-який. Можна зробити кілька різних начинок, наприклад, м'ясну і картопляну.
Пиріжки закусочні можна подавати з будь-якого приводу. Печені пиріжки відмінно поєднуються з бульйоном або курячої локшиною. При замішуванні тіста дотримуйтесь такий порядок додавання інгредієнтів: спочатку розведіть дріжджі з цукром в невеликій кількості теплого молока, а потім додайте решту молока, сіль і борошно, в самому кінці додається масло. Тісто вимішує і залишається в теплому місці підходити. Успіхів і приємного апетиту!
- Молоко - 250 грам
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Борошно - 470-500 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки(1-тісто, 1- мастило)
- Масло рослинне - 125 мілілітрів (тісто)
- Картопля - 4 штуки (начинка)
- Цибуля - 2 штуки (начинка)
- Braai - 15 грам (начинка)
- Фарш м'ясний - 400 грам (начинка)
- Сіль, перець - За смаком (начинка)
- Олія - За смаком (начинка)
Дріжджі розведіть в молоці на 5 хвилин, Додаємо всі інгредієнти для тіста і замішуємо тісто. Залиште тісто підходити на півтори години.
Картоплю відварити, зробіть пюре, додавши зелень, спеції, олія.
М'ясний фарш обсмажте разом з цибулею, додайте спеції.
Готове тісто обомніте перед обробленням.
Тісто розділіть на невеликі однакові кульки.
Зробіть коржі.
Виліпити пиріжки.
Дайте пиріжків трохи підійти і змастіть збитим яйцем.
Випікайте пиріжки 25 хвилин при 170-180 градусах.