Закусочні міні-пиріжки «Пиджачок»
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант гарячої закуски для всієї родини до святкового столу - це закусочні міні-пиріжки "піджачок"! Готуються дуже легко, зате їх виходить багато, і вони дуже ситні! дивіться рецепт.
Назва пиріжків пов'язано з їх формою. Завдяки сиру, дірочка запечатується і не дає начинці витекти, але форма виходить, як у піджачка. Щоб приготувати закусочні міні-пиріжки "піджачок", я беру готове дріжджове листкове тісто, а для начинки - печериці. Але ви можете зробити начинку будь-яку (на ваш смак).
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сир - 300 грам
- Листкове тісто - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Разморозьте листкове тісто, розкачайте його в пласт. Потім розріжте на квадрати, а квадрати поріжте на трикутники.
Для начинки: поріжте гриби і цибулю, обсмажте їх до готовності на сковороді. Сир порізати квадратиками.
Краї трикутників змастіть жовтком, розведеним з водою, щоб ті склеїлися.
У центр кожного трикутника викладіть гриби, зверху покладіть шматочок сиру.
Краї трикутників змастіть жовтком, розведеним з водою, щоб ті склеїлися.
У центр кожного трикутника викладіть гриби, зверху покладіть шматочок сиру.
Загортаємо краю, залишаємо серединку відкритою, як на фото.
Викладіть пиріжки на деко, надішліть їх у розігріту до 190 градусів духовку.
Випікайте до готовності (пиріжки повинні підрум'янитися).
Випікайте до готовності (пиріжки повинні підрум'янитися).
Щоб закусочні міні-пиріжки "піджачок" podrumânilis ', змастіть їх жовтком.
Подавати готові пиріжки можете зі сметаною.
Смачного!
Подавати готові пиріжки можете зі сметаною.
Смачного!