Рецепт Міні-пиріжки з яловичиною фото

Міні-пиріжки з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Дуже ситні і смачненькі пірожочкі хочу запропонувати вам на замітку. Процес нескладний (завдяки використанню готового тіста). Пиріжки -

Чудове доповнення до щоденного меню. Рекомендую!

Із вказаної кількості інгредієнтів вийде близько приблизно 8 пиріжків. Запікати їх дуже зручно в формочках для кексів. Використовуйте готове листкове або пісочне тісто. У начинку при бажанні можна додати томатний соус, будь-які спеції, овочі, наприклад. Покажу, як приготувати міні-пиріжки з яловичиною по кроках, запам'ятовуйте.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Яловичина - 500 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 80 мілілітрів
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Тісто - 500 грам (листкове або пісочне)
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 1
1. На сковороду налийте оливкова олія. Викладіть нарізану цибулю, додайте пропущене через м'ясорубку м'ясо.
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 2
2. Обсмажте до легкої рум'яності, додайте борошно.
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 3
3. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте томатний соус і бульйон. Томіть на середньому вогні, поки м'ясо не буде готове і рідина не випарується. В кінці додайте зелень, зніміть з вогню і остудіть.
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 4
4. На дно формочок для кексів викладіть по шматочку тесту.
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 5
5. Наповніть м'ясним фаршем.
міні-пиріжки з яловичиною - фото крок 6
6. Зверху викладіть ще шматочок тесту, кінець палиці. Змастіть збитим жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Після знизьте температуру до 180 градусів і запікайте ще хвилин 20.

Схожі рецепти