Міні-пиріжки з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситні і смачненькі пірожочкі хочу запропонувати вам на замітку. Процес нескладний (завдяки використанню готового тіста). Пиріжки -
Чудове доповнення до щоденного меню. Рекомендую!
Із вказаної кількості інгредієнтів вийде близько приблизно 8 пиріжків. Запікати їх дуже зручно в формочках для кексів. Використовуйте готове листкове або пісочне тісто. У начинку при бажанні можна додати томатний соус, будь-які спеції, овочі, наприклад. Покажу, як приготувати міні-пиріжки з яловичиною по кроках, запам'ятовуйте.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Яловичина - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 80 мілілітрів
- Бульйон - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Тісто - 500 грам (листкове або пісочне)
1. На сковороду налийте оливкова олія. Викладіть нарізану цибулю, додайте пропущене через м'ясорубку м'ясо.
2. Обсмажте до легкої рум'яності, додайте борошно.
3. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте томатний соус і бульйон. Томіть на середньому вогні, поки м'ясо не буде готове і рідина не випарується. В кінці додайте зелень, зніміть з вогню і остудіть.
4. На дно формочок для кексів викладіть по шматочку тесту.
5. Наповніть м'ясним фаршем.
6. Зверху викладіть ще шматочок тесту, кінець палиці. Змастіть збитим жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Після знизьте температуру до 180 градусів і запікайте ще хвилин 20.