Голубці закусочні з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Голубці з морквою - це дуже класна і універсальна закуска для святкового столу. Вони виходять досить гострими за рахунок того, що маринуються в пікантному розсолі. Дуже смачно!
Тепер ви знаєте, як приготувати голубці закусочні з морквою. Гості по достоїнству оцінять таку закуску, яка відмінно підійде і під м'ясні страви, і під чарочку. Голубці виходять досить гострими і пікантними, пальчики оближеш! вдалого приготування!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 0, 7 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Вода - 2, 5 L
- Оцет - 0, 3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
Капусту промиваємо, відокремлюємо листя. Відварюємо їх, як для приготування самих звичайних голубців.
Морква очищаємо, трьом на дрібній тертці, змішуємо з подрібненим часником і зеленню.
Загортаємо морква в капустяне листя. Складаємо голубці в каструлю.
Готуємо маринад. Кладемо в воду сіль, цукор, перець горошком, оцет і лавровий лист. Кип'ятимо маринад, після чого відразу ж заливаємо їм голубці. Встановлюємо на голубці гніт і залишаємо на 2 дня при кімнатній температурі.
Готово! Смачного!