Рецепт Голубці закусочні з морквою фото

Голубці закусочні з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Голубці з морквою - це дуже класна і універсальна закуска для святкового столу. Вони виходять досить гострими за рахунок того, що маринуються в пікантному розсолі. Дуже смачно!

Опис приготування:

Тепер ви знаєте, як приготувати голубці закусочні з морквою. Гості по достоїнству оцінять таку закуску, яка відмінно підійде і під м'ясні страви, і під чарочку. Голубці виходять досить гострими і пікантними, пальчики оближеш! вдалого приготування!

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 0, 7 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Вода - 2, 5 L
  • Оцет - 0, 3 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
голубці закусочні з морквою - фото крок 1
Капусту промиваємо, відокремлюємо листя. Відварюємо їх, як для приготування самих звичайних голубців.
голубці закусочні з морквою - фото крок 2
Морква очищаємо, трьом на дрібній тертці, змішуємо з подрібненим часником і зеленню.
голубці закусочні з морквою - фото крок 3
Загортаємо морква в капустяне листя. Складаємо голубці в каструлю.
голубці закусочні з морквою - фото крок 4
Готуємо маринад. Кладемо в воду сіль, цукор, перець горошком, оцет і лавровий лист. Кип'ятимо маринад, після чого відразу ж заливаємо їм голубці. Встановлюємо на голубці гніт і залишаємо на 2 дня при кімнатній температурі.
голубці закусочні з морквою - фото крок 5
Готово! Смачного!

Схожі рецепти