Мариновані голубці з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Гостра закуска до святкового столу - це необхідність, саме тому щороку я готую пікантні мариновані голубці з морквою по-корейськи. Відмінне друга страва для вашого столу! пробуйте!
Перед настанням новорічних свят корисно буде дізнатися, як приготувати мариновані голубці з морквою по-корейськи. Закуску подаю до столу в холодному вигляді. Додатково можна подати ще якийсь соус. Мариновані голубці добре поєднуються з картопляним пюре і курячим м'ясом. Хай щастить!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 кілограм
- Буряк - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Лавровий лист - За смаком
- Вода - 3 L
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 0, 5 склянки
Капусту промийте, відокремте листя від качана і відваріть їх до готовності.
Трьом моркву на тертці корейської, з'єднуємо з подрібненим часником і зеленню.
Щільно загортаємо начинку в капустяне листя. Складаємо в каструлю.
Приготуємо маринад. Вливаємо в воду оцет, додаємо сіль, цукор, перець горошком і лаврове листя. Кип'ятимо маринад і гарячим заливаємо голубці. Розміщуємо голубці під гніт на дві доби при кімнатній температурі.
Готово! Смачного! Перед подачею краще охолодити закусочні голубці.