Рецепт Мариновані голубці з морквою по-корейськи фото

Мариновані голубці з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Голубці

Гостра закуска до святкового столу - це необхідність, саме тому щороку я готую пікантні мариновані голубці з морквою по-корейськи. Відмінне друга страва для вашого столу! пробуйте!

Перед настанням новорічних свят корисно буде дізнатися, як приготувати мариновані голубці з морквою по-корейськи. Закуску подаю до столу в холодному вигляді. Додатково можна подати ще якийсь соус. Мариновані голубці добре поєднуються з картопляним пюре і курячим м'ясом. Хай щастить!

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 1 кілограм
  • Буряк - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
  • Лавровий лист - За смаком
  • Вода - 3 L
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 0, 5 склянки
мариновані голубці з морквою по-корейськи - фото крок 1
Капусту промийте, відокремте листя від качана і відваріть їх до готовності.
мариновані голубці з морквою по-корейськи - фото крок 2
Трьом моркву на тертці корейської, з'єднуємо з подрібненим часником і зеленню.
мариновані голубці з морквою по-корейськи - фото крок 3
Щільно загортаємо начинку в капустяне листя. Складаємо в каструлю.
мариновані голубці з морквою по-корейськи - фото крок 4
Приготуємо маринад. Вливаємо в воду оцет, додаємо сіль, цукор, перець горошком і лаврове листя. Кип'ятимо маринад і гарячим заливаємо голубці. Розміщуємо голубці під гніт на дві доби при кімнатній температурі.
мариновані голубці з морквою по-корейськи - фото крок 5
Готово! Смачного! Перед подачею краще охолодити закусочні голубці.

Схожі рецепти