Голубці з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що б цікавого приготувати в якості пікантної закуски? А як вам ідея зробити голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах? Любителям гостренького обов'язково припаде до смаку.
1. Для приготування цієї страви спершу знадобиться велика каструля, в яку можна помістити цілу капусту. У ній потрібно довести до кипіння воду і покласти в неї капусту хвилини на 3. Потім дати їй трохи охолонути і акуратно розібрати.
2. Морква очистити і натерти на спеціальній тертці. Всипати спеції за смаком і залишити приблизно на 1 час (в цей простий рецепт голубців з морквою по-корейськи можна використовувати заздалегідь приготовану або покупну морква).
3. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, можна додати до моркви подрібнений часник, а також пучок вимитої і просушеної зелені (кріп, петрушка і все, що є під рукою).
4. На розібрані листя викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.
5. Щоб голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах були ще смачніше, необхідно приготувати маринад. У невеликій ємності довести до кипіння близько 200 мілілітрів води. Потім додати рослинне масло і оцет, а також сіль і цукор. При бажанні можна всипати 3-4 горошини запашного перцю. Знову довести до кипіння і гарячим вилити в голубці.
Приблизно через добу можна почати дегустувати блюдо.
Смачного!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 4 штуки
- Часник - 4-7 зубчиків
- Свіжа зелень - 10 грам
- Спеції для моркви по-корейськи - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Оцет - 50-70 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
2. Морква очистити і натерти на спеціальній тертці. Всипати спеції за смаком і залишити приблизно на 1 час (в цей простий рецепт голубців з морквою по-корейськи можна використовувати заздалегідь приготовану або покупну морква).
3. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, можна додати до моркви подрібнений часник, а також пучок вимитої і просушеної зелені (кріп, петрушка і все, що є під рукою).
4. На розібрані листя викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.
5. Щоб голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах були ще смачніше, необхідно приготувати маринад. У невеликій ємності довести до кипіння близько 200 мілілітрів води. Потім додати рослинне масло і оцет, а також сіль і цукор. При бажанні можна всипати 3-4 горошини запашного перцю. Знову довести до кипіння і гарячим вилити в голубці.
Приблизно через добу можна почати дегустувати блюдо.
Смачного!