Рецепт Голубці з морквою по-корейськи фото

Голубці з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Не знаю, що б цікавого приготувати в якості пікантної закуски? А як вам ідея зробити голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах? Любителям гостренького обов'язково припаде до смаку.

Опис приготування:

1. Для приготування цієї страви спершу знадобиться велика каструля, в яку можна помістити цілу капусту. У ній потрібно довести до кипіння воду і покласти в неї капусту хвилини на 3. Потім дати їй трохи охолонути і акуратно розібрати.

2. Морква очистити і натерти на спеціальній тертці. Всипати спеції за смаком і залишити приблизно на 1 час (в цей простий рецепт голубців з морквою по-корейськи можна використовувати заздалегідь приготовану або покупну морква).

3. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, можна додати до моркви подрібнений часник, а також пучок вимитої і просушеної зелені (кріп, петрушка і все, що є під рукою).

4. На розібрані листя викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.

5. Щоб голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах були ще смачніше, необхідно приготувати маринад. У невеликій ємності довести до кипіння близько 200 мілілітрів води. Потім додати рослинне масло і оцет, а також сіль і цукор. При бажанні можна всипати 3-4 горошини запашного перцю. Знову довести до кипіння і гарячим вилити в голубці.

Приблизно через добу можна почати дегустувати блюдо.

Смачного!

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 4 штуки
  • Часник - 4-7 зубчиків
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Спеції для моркви по-корейськи - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Оцет - 50-70 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Для приготування цієї страви спершу знадобиться велика каструля, в яку можна помістити цілу капусту. У ній потрібно довести до кипіння воду і покласти в неї капусту хвилини на 3. Потім дати їй трохи охолонути і акуратно розібрати.

2. Морква очистити і натерти на спеціальній тертці. Всипати спеції за смаком і залишити приблизно на 1 час (в цей простий рецепт голубців з морквою по-корейськи можна використовувати заздалегідь приготовану або покупну морква).

3. Щоб зробити начинку ще більш цікавою, можна додати до моркви подрібнений часник, а також пучок вимитої і просушеної зелені (кріп, петрушка і все, що є під рукою).

4. На розібрані листя викласти невелику кількість начинки і акуратно загорнути.

5. Щоб голубці з морквою по-корейськи в домашніх умовах були ще смачніше, необхідно приготувати маринад. У невеликій ємності довести до кипіння близько 200 мілілітрів води. Потім додати рослинне масло і оцет, а також сіль і цукор. При бажанні можна всипати 3-4 горошини запашного перцю. Знову довести до кипіння і гарячим вилити в голубці.

Приблизно через добу можна почати дегустувати блюдо.

Смачного!

Схожі рецепти