Рецепт Голубці з морквою фото

Голубці з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Голубці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати голубці з морквою. Це вегетаріанський, пісний і дієтичний варіант традиційної страви, але в ньому є свій секрет - смачний маринад! виходить соковито, рекомендую!

Опис приготування:

Такі голубці з морквиною в домашніх умовах зможе приготувати кожен. Як мені здається, їх готувати набагато швидше і легше, ніж класичні голубці з рисом, м'ясом та іншими ситними начинками. Так що, хто любить нові незаяложені поєднання і не любить довго стояти на кухні, рекомендую приготувати!

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Часник - 1 штука(1 головка)
  • Масло рослинне - 80 грам
  • Оцет 9% - 80 мілілітрів
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
голубці з морквою - фото крок 1
1. Морква трьом на тертці, часник тиснемо через прес. Ретельно змішаємо, додамо спеції (я використовувала сіль, перець, koriandr і КАРРИ). Окремо розпарює на водяній бані качан капусти (поки листя не стануть прозорими і пластичними).
голубці з морквою - фото крок 2
2. У ці самі м'які листя розкладаємо морквяні начинку, потім туго звертаємо. Укладаємо в глибоку каструлю впритул одна до одної.
голубці з морквою - фото крок 3
3. Зробимо маринад. Кип'ятимо воду, розчинний в ній сіль і цукор. Коли закипить ще раз, вливаємо оцет, олія. Знімаємо з вогню. Перемішаємо, заллємо голубці і залишимо на 8 годин під гніт.
голубці з морквою - фото крок 4
4. Соковиті оригінальні голубці готові!

Схожі рецепти