Голубці з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати голубці з морквою. Це вегетаріанський, пісний і дієтичний варіант традиційної страви, але в ньому є свій секрет - смачний маринад! виходить соковито, рекомендую!
Такі голубці з морквиною в домашніх умовах зможе приготувати кожен. Як мені здається, їх готувати набагато швидше і легше, ніж класичні голубці з рисом, м'ясом та іншими ситними начинками. Так що, хто любить нові незаяложені поєднання і не любить довго стояти на кухні, рекомендую приготувати!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 1 штука(1 головка)
- Масло рослинне - 80 грам
- Оцет 9% - 80 мілілітрів
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Морква трьом на тертці, часник тиснемо через прес. Ретельно змішаємо, додамо спеції (я використовувала сіль, перець, koriandr і КАРРИ). Окремо розпарює на водяній бані качан капусти (поки листя не стануть прозорими і пластичними).
2. У ці самі м'які листя розкладаємо морквяні начинку, потім туго звертаємо. Укладаємо в глибоку каструлю впритул одна до одної.
3. Зробимо маринад. Кип'ятимо воду, розчинний в ній сіль і цукор. Коли закипить ще раз, вливаємо оцет, олія. Знімаємо з вогню. Перемішаємо, заллємо голубці і залишимо на 8 годин під гніт.
4. Соковиті оригінальні голубці готові!