Рецепт Закуска з кабачка і моркви фото

Закуска з кабачка і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Літні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Проста і смачна закуска з кабачка і моркви підійде до будь-якого м'ясної страви, птиці або риби. Відмінний легкий гарнір для обіду або вечері. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Соковита і свіжа закуска з кабачка і моркви прекрасно доповнить будь-яку страву. Кабачок вибирайте молодий, саме такий відмінно підійде для рецепта. Закуску ви можете сміливо подавати на святковий стіл, така закуска годиться для пікніка, до шашлику просто відмінне доповнення.

  • Кабачки молоді - 150 грам
  • Морква - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Оцет - 20 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
  • Сухий часник - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
закуска з кабачка і моркви - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 2
Кабачки натріть на тертці для корейської моркви. Викладіть кабачки в миску.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 3
Моркву очистіть і сполосніть, натріть аналогічно і додайте до кабачків.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 4
Далі додайте дрібно нарізану зелень в овочі - петрушку, кріп.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 5
Додайте спеції, олія, оцет і соєвий соус.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 6
Перемішайте кабачки і настоюйте їх 50-60 хвилин. Через деякий час зніміть пробу і подавайте до столу.
закуска з кабачка і моркви - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти