Закуска з кабачка і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Проста і смачна закуска з кабачка і моркви підійде до будь-якого м'ясної страви, птиці або риби. Відмінний легкий гарнір для обіду або вечері. Беріть на замітку рецепт!
Соковита і свіжа закуска з кабачка і моркви прекрасно доповнить будь-яку страву. Кабачок вибирайте молодий, саме такий відмінно підійде для рецепта. Закуску ви можете сміливо подавати на святковий стіл, така закуска годиться для пікніка, до шашлику просто відмінне доповнення.
- Кабачки молоді - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Оцет - 20 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Сухий часник - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кабачки натріть на тертці для корейської моркви. Викладіть кабачки в миску.
Моркву очистіть і сполосніть, натріть аналогічно і додайте до кабачків.
Далі додайте дрібно нарізану зелень в овочі - петрушку, кріп.
Додайте спеції, олія, оцет і соєвий соус.
Перемішайте кабачки і настоюйте їх 50-60 хвилин. Через деякий час зніміть пробу і подавайте до столу.
Смачного!